Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem akar munkát keresni, mit kezdjek vele?

Figyelt kérdés
Illetve én keresek neki állásajánlatokat, neki csak el kéne küldenie az önéletrajzát+amit kérnek, de erre se hajlandó. Szeretne gyereket, de megmondtam neki, hogy addig nem lesz, amíg nincs fix munkája, de ez se segít. Viszont, ha csak azért vállal munkát, mert én akarom, de ő nem, annak az lesz a vége, hogy rövid időn belül kirúgják (szerintem), ami elveszi a maradék "lelkesedését".
2013. máj. 13. 12:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Érdekes, és lány vagyok, de akkor se kéne ingyenélő faszi, ha ő lenne Adonisz személyesen...
2013. máj. 13. 13:02
 12/20 anonim ***** válasza:
és te dolgozol?
2013. máj. 13. 13:05
 13/20 anonim ***** válasza:
És tanulok is, igen.
2013. máj. 13. 13:05
 14/20 A kérdező kommentje:

Nem vagyunk cigányok (Xenophilius-nak sok-sok c-betűs szomszédot kívánok szeretettel), én dolgozok, mindketten diplomások vagyunk.

Segítséget kértem, nem ekézést, de úgy látom a válaszadók mind pénzéhes dögök, ha csak azt nézik egy pasiban, hogy van-e munkája.

2013. máj. 13. 13:10
 15/20 anonim ***** válasza:

kérdező,te analfabéta,szerinted normális hogy felnőtt ember létére othon veri a fa.szát?elvesziti a lelkesedését?attol nem hogy lopja a napot?nemérzi magát egy sz.arkupacnak?

miből éltek?jo meg.bas.zhat....ha ennyire véded...

2013. máj. 13. 13:13
 16/20 anonim ***** válasza:

Tévedés, nem hiszem, hogy attól lennénk pénzéhesek, hogy gáznak találjuk, ha valaki nem akar dolgozni.

Eleve hogy akartok gyereket, ha nincs miből eltartani? A munka nem érzelmi és kedv alapján működik, vagy van munkád, és eszel, vagy nincs, és nem.

Mivel mindketten értelmiségiek vagytok állítólag, valószínűleg nem is egy építkezésre kéne mennie dolgozni, mivel van papírja, végzettsége.

Egyszerűen csak lusta.

2013. máj. 13. 13:13
 17/20 anonim ***** válasza:

Nem csak azt nézzük, van-e munkája, pénze, de ha eleve nem is akar, nem hajlandó dolgozni, mit várjunk? Nem azért ódzkodunk az ilyen pasitól, mert így nem lehet shoppingolgatni világba, hanem pont azért, amit te is írtál: nem lehet rá építeni családügyileg.

21l

2013. máj. 13. 13:15
 18/20 anonim ***** válasza:

"Mivel mindketten értelmiségiek vagytok állítólag, valószínűleg nem is egy építkezésre kéne mennie dolgozni, mivel van papírja, végzettsége."

A papír nem jelent használható végzettséget. Egy bölcsész például a tanári pályán kívü nem jó semmire. A tanári pálya pedig telített, tehát mehetne a mekibe.

2013. máj. 13. 13:19
 19/20 anonim ***** válasza:
Jó, most csak mondtam valamit, a lnéyeg az, hogy aki nem dolgozik, ne is egyék, és gyereket se akarjon.
2013. máj. 13. 13:20
 20/20 anonim ***** válasza:
hagyd el ez már ugyse fog megváltozni!
2013. máj. 13. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!