Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Milyen érzés neked bűntudattal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés neked bűntudattal élni?

Figyelt kérdés
Akarva, vagy akaratlanul nagyon megbántottál valakit, aki szeretett, megbízott benned. Nem volt lehetőséged bocsánatot kérni, mert elment messzire/meghalt, semmilyen módon nem tudod elérni, vagy pl tiltott mindenhol, számot cserélt, stb. Azért kérdem, mert ebbe a helyzetbe kerültem, még csak 3 nap telt el, de megöl a bűntudat. Sem aludni, sem enni nem tudok. Nem tini vagyok, soha nem történt ilyen velem, és bele fogok bolondulni. Szívesen látnék történeteket, és esetleg pár vígasztaló szót, mert ez kegyetlen. Nem csak párkapcsolati történetek érdekelnek. Köszönöm szépen!

#bűntudattal élek #megöl a bánat
2021. aug. 9. 19:43
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Nem tudom. Nem szoktam megbántani senkit, se akarva, se akaratlanul.
2021. aug. 9. 19:46
 2/7 anonim ***** válasza:
61%

Ez nagyon függ attól, hogy miért gyötör a bűntudat. Te voltál kizárólag a felelős, vagy a körülmények okozták azt, hogy megbántsd a másikat?

Én az utóbbit hoztam össze. Klasszikus "nem vagyok boldog vele, de ő nagyon boldog velem" esete. (menthetetlen volt hosszú távon a kapcsolat, életmódbeli különbségek miatt, amiken ő nem akart változtatni) Mivel azzal tettem a legjobbat, hogy szakítottam vele (ami nagyon fájt neki és nem is értette meg akkor), ez nyugtatott, amikor feltámadt bennem a bűntudat.

Vannak olyan helyzetek, ahol nem tudsz úgy cselekedni, hogy az ne legyen bántó a másiknak.

Jóval nehezebb akkor, ha nem adott rá okot, hogy durván megbántsd. Ez esetben érdemes lehet bocsánatot kérni (ha nem hintette be sóval a kapcsolatotok helyét és tiltott minden létező csatornán) és ezután méltóságteljesen továbblépni.

2021. aug. 9. 19:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld meg helyrehozni amíg csak tudod. Ha valahogy mégis eltudod érni kérj tőle bocsánatot. Valószínű szakítás lehet a háttérben ha ennyire bánt. Ha ennyire szeretett valószínű még szeret és próbáld helyre hozni. A mai világban nagyon kevés az őszinte kapcsolat ne hagyd el menni.

Ha kérdezhetem hány éves vagy kedves Kérdező?

2021. aug. 9. 20:20
 4/7 A kérdező kommentje:
45 éves férfi vagyok. Igen, szakítás, kölcsönösen megbántottuk egymást, én sokkal jobban. Millió egyéb problémám van, nagyon rossz idegállapotban voltam, undorítóan beszéltem vele, de nem gondoltam komolyan, és nagyon meg is bántam. Nincs lehetőségem normálisan bocsánatot kérni, tiltott, és egyéb megkeresésemre se reagál semmit.
2021. aug. 9. 20:25
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd a pics@ba.

Voltam hasonló helyzetben. Majdnem beledöglöttem. Sok idő telt el. Nemtudom túltenni magam rajta.

Veled egykorú vagyok.

2021. aug. 9. 21:10
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Megérdemled.

Ennyi. Majd legközelebb nem tahóskodsz, hanem értékeled, akivel együtt vagy.

2021. aug. 11. 17:10
 7/7 A kérdező kommentje:
Amúgy jogos.
2021. aug. 11. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!