Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés neked bűntudattal élni?
Ez nagyon függ attól, hogy miért gyötör a bűntudat. Te voltál kizárólag a felelős, vagy a körülmények okozták azt, hogy megbántsd a másikat?
Én az utóbbit hoztam össze. Klasszikus "nem vagyok boldog vele, de ő nagyon boldog velem" esete. (menthetetlen volt hosszú távon a kapcsolat, életmódbeli különbségek miatt, amiken ő nem akart változtatni) Mivel azzal tettem a legjobbat, hogy szakítottam vele (ami nagyon fájt neki és nem is értette meg akkor), ez nyugtatott, amikor feltámadt bennem a bűntudat.
Vannak olyan helyzetek, ahol nem tudsz úgy cselekedni, hogy az ne legyen bántó a másiknak.
Jóval nehezebb akkor, ha nem adott rá okot, hogy durván megbántsd. Ez esetben érdemes lehet bocsánatot kérni (ha nem hintette be sóval a kapcsolatotok helyét és tiltott minden létező csatornán) és ezután méltóságteljesen továbblépni.
Próbáld meg helyrehozni amíg csak tudod. Ha valahogy mégis eltudod érni kérj tőle bocsánatot. Valószínű szakítás lehet a háttérben ha ennyire bánt. Ha ennyire szeretett valószínű még szeret és próbáld helyre hozni. A mai világban nagyon kevés az őszinte kapcsolat ne hagyd el menni.
Ha kérdezhetem hány éves vagy kedves Kérdező?
Hagyd a pics@ba.
Voltam hasonló helyzetben. Majdnem beledöglöttem. Sok idő telt el. Nemtudom túltenni magam rajta.
Veled egykorú vagyok.
Megérdemled.
Ennyi. Majd legközelebb nem tahóskodsz, hanem értékeled, akivel együtt vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!