Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni azzal a bűntudattal, hogy megcsaltam a párom?
Ha igazán szeretsz valakit, vele probálsz megoldani minden problémát nem más karjába menekülsz! Sajnálom a barátod!
El kellene mondanod neki mi történt és hogy mi miatt! Nem tovább taposni!
31/F
Nem muszáj kapcsolatban lenni, miért erōlteted? Legyèl szingli, aztán annyit dughatnak būntudat nèlkül, amennyit akarod.
Nem értem, hogy minek játszod itt a szentet, aki “sajnálja”, de közben nem vagy képes ōszintén felvállalni mindezt a párod elōtt.
Ne érezz bűntudatot, te magad kell hogy legyél a legfontosabb. Vedd el ami jár!
Nekem is ilyen gondolataim voltak a legelején, aztán a pasim mellett eljutottam évek alatt a csak mellette alszom állapotból a hármasozásig, minden gátlás kiszakadt belőlem. Ma már nem vagyok ilyen, ez egy életszakasz. Hajrá, most vagy a legjobb korban, ne pazarold senki érzéseire ÉS CSINÁLD OKOSAN! (Védekezés, szervezés, alibi) ölellek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!