Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam, Mit csinaljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam, Mit csinaljak?

Figyelt kérdés

Buliban voltam ismerodeimmel, es ott volt egy nagyon regi ismerosom akivel anno probalkoztunk de nem voltam vevo ra.

De most eleg sokat ittunk mind a ketten es lefekudtem vele.

Most iszonyatos nagy buntudatom van az egesz miatt.

Szeretem a paromat es gyereket is tervezunk. Nem akartam ezzel elszurni az egeszet. Ha megtudja nem hinnem hogy meg tudna bocsajtani.

Annyira bant, hogy akkor nem volt ennyi eszem.

Elkenr mondanom a paromnak, joga van hozza. De hogy mondjam, hogy ne fajjon neki annyira?

Mit csinaljak, hogy megbocsajtson, es hogy visszafogadjon?

2020. jan. 2. 16:34
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
83%
A pia semmire sem mentség, az én szememben még súlyosbító körülmény is. Nem elég, hogy r.b@nc vagy, még annyit is iszol, hogy mindenféle farkakon ugrálsz. Én dobnálak, mint a macskát szokták.
2020. jan. 2. 16:37
 2/25 anonim ***** válasza:
85%
Semmit. Te aznap este meghoztál egy döntést. Viseld méltósággal a következményeit. A jelenlegi életedről már lemondtál, ezzel akkor kellett volna valamit kezdeni, nem most. Egy ember farka nem csúszik csak úgy váratlanul egy másik hüvelyébe, akár részeg, akár nem. Legalább 4 pillanat volt az este alatt, mikor átgondolhattad a helyzetet...
2020. jan. 2. 16:37
 3/25 anonim ***** válasza:
52%
Gondolom te vagy a női fél, ugye?
2020. jan. 2. 16:38
 4/25 anonim ***** válasza:
80%
Ha csók lett volna, azt mondom oké, van az a pia mennyiség... de lefeküdni valakivel már azért más, ha nagyon KO-ra iszod magad akkor ugyebár nem megy magadtól az, hogy valakivel lefeküdj max ha erőszak áldozata leszel, de gondolom emlékszel a dolgokra, így ez nem akkor mentség, hogy ittál...
2020. jan. 2. 16:40
 5/25 anonim ***** válasza:
80%
viseld a következményét.
2020. jan. 2. 16:45
 6/25 anonim ***** válasza:
70%
Tejbegrízt mert szeretem. Kis fahájat is keverj a Nesquik-be.
2020. jan. 2. 16:45
 7/25 anonim ***** válasza:
13%
Majdnem minden nővel megesik az ilyesmi.
2020. jan. 2. 16:47
 8/25 anonim ***** válasza:
24%
Most a kérdező férfi vagy nő?
2020. jan. 2. 17:14
 9/25 anonim ***** válasza:
52%
#8 Nő. Ennyit férfi nem rinyál.
2020. jan. 2. 17:17
 10/25 anonim ***** válasza:
82%
Ezt buktad.
2020. jan. 2. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!