Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam, Mit csinaljak?
Buliban voltam ismerodeimmel, es ott volt egy nagyon regi ismerosom akivel anno probalkoztunk de nem voltam vevo ra.
De most eleg sokat ittunk mind a ketten es lefekudtem vele.
Most iszonyatos nagy buntudatom van az egesz miatt.
Szeretem a paromat es gyereket is tervezunk. Nem akartam ezzel elszurni az egeszet. Ha megtudja nem hinnem hogy meg tudna bocsajtani.
Annyira bant, hogy akkor nem volt ennyi eszem.
Elkenr mondanom a paromnak, joga van hozza. De hogy mondjam, hogy ne fajjon neki annyira?
Mit csinaljak, hogy megbocsajtson, es hogy visszafogadjon?
Nem nagy ügy. Bárkivel megeshet, hogy buliban iszik, megbotlik, oszt hopp, beleesik egy álló falloszba.
Elmondod, kész, aztán csináltok 3 gyereket CSOK-ra. Lehet, hogy az első már benned is van.
"De most eleg sokat ittunk mind a ketten es lefekudtem vele."
Amikor majd bevallod a megcsalást, akkor ne mondd azt, hogy az alkohol miatt történt, mert csak olaj a tűzre.
Valld be neki tisztességesen, ahogyan az egy gerinccel megáldott embernek illik. Mint írtad is, joga van tudnia róla.
Ő majd eldönti, hogy megbocsájt-e neked vagy sem.
Nő vagyok!
És mindenf elmondtam a páromnak.
Adott egy eselyt.
Össze tehetem a két kezem es halat addhatok a jó Istennek , hogy ilyen szerencses ember vagyok. És hogy ilyen turelmes parom van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!