Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam, Mit csinaljak?
Buliban voltam ismerodeimmel, es ott volt egy nagyon regi ismerosom akivel anno probalkoztunk de nem voltam vevo ra.
De most eleg sokat ittunk mind a ketten es lefekudtem vele.
Most iszonyatos nagy buntudatom van az egesz miatt.
Szeretem a paromat es gyereket is tervezunk. Nem akartam ezzel elszurni az egeszet. Ha megtudja nem hinnem hogy meg tudna bocsajtani.
Annyira bant, hogy akkor nem volt ennyi eszem.
Elkenr mondanom a paromnak, joga van hozza. De hogy mondjam, hogy ne fajjon neki annyira?
Mit csinaljak, hogy megbocsajtson, es hogy visszafogadjon?
Most megfogtok kövezni, de szerintem egy megcsalás nem a világ vége. :)
Nem azzal akarsz lenni, akivel lefeküdtél gondolom, hanem a pároddal. Igen, félre dugtál, de ez csak egy alkalmi dolog volt. Szerintem megbocsájtható. 28f
Kedves utolsó..
Feltételezem, hogy nincs barátnőd, de egyszer lesz.
Belé fogsz szeretni.
Ő lesz az, akit a teljes szíveddel szeretsz, akiért bármit megtennél, akár a golyó és ő közé is ugranál. Ő az az ember, akin mindent imádsz, a testét, a járását, a szeme színét, azt ahogyan belenéz a szemedbe, a gyönyörű arcát, a haja illatát..
Imádod a karjaidba zárni és legszívesebben örökre úgy maradnál, mert szerelmes vagy ebbe a lányba, ő a szíved lakója. Ez nem csak sima összeszokott szeretet, hanem vad szerelem. Minden gondolatodat ő járja be, nem tudsz másra sem gondolni, mert vakít a rózsaszin köd.
Majd egy óvatlan pillanatban kiderül, hogy megcsal téged hónapok óta, mert bár te nem tudtál róla, de ilyen a természete(tegyük fel).
A hátad mögött, amíg te dolgoztál és a közös jövőn ábrándoztál, közös lakáson/házon és gyermeken, ő addig egy másik férfinál volt, akivel lefeküdt.
Orbitális módon átvert és megszégyenített.
Egy másik emberrel csinálta és csinálja azt, amit veled is.
Öleli, bújik hozzá, puszilja, csókolgatja és szexel, majd aztán szeretkezik vele. Emiatt valószínűleg ő belé is hamarosan szerelmes lesz és amíg te ezzel a lánnyal tervezel, addig ez a lány pedig valaki mással.
Na, majd akkor ugorjon be ez a kis mondatod, hogy meg tudsz bocsájtani.. megírhatod majd, itt leszek.
Én átéltem már.
Fájni fog.
Kedves #23.
Been there, done that. Nem gondolod, hogy soha nem volt még senkim és ezért mondtam amit.
Voltam már szerelmes, voltak hosszabb és rövidebb kapcsolataim is. Csaltak már meg és volt akit én csaltam meg. Tudom milyen érzés mindkét oldalról.
Ennek ellenére azt mondom, hogy nem ez a legfontosabb dolog egy kapcsolatban. Ha egyszeri alkalom volt és nem fűzi a másik felet különösebb érzelmi kötődés ahhoz akivel félre lépett, magyarán nem szeretett belé, akkor megbocsájtható.
Sőt, tovább megyek, szerintem meg is kell bocsátani, feltéve, hogy komolyan gondoljátok egymással.
A 3. hónapban nem normális, ha valaki megcsal, mert akkor még a rózsaszín köd fázisban kellene tartanotok és nem kellene más érdekelje, de 3-4-5év után megbocsájtható.
Addigra kiismeritek annyira egymást, hogy unalmassá váljanak a hétköznapok. Most ki fog nyílni a bicska a zsebedben, de egy magcsalás, ha ki is derül még jót is tehet egy kapcsolatnak, mert elkezdenek a felek utána azon gondolkozni, hogyha tényleg egymást akarják, hogy hogyan tehetnék jobbá a kapcsolatot.
Basszus tényleg elhanyagoltuk egymást? Ennyire nem figyeltem rá? Vagy csak unatkoztunk egymás mellett? Akkor tegyük érdekesebbé, próbáljunk ki új dolgokat, tegyük színesebbé. Most amit mond a másik, nem csak elmegy majd a fülem mellet, hanem tényleg meg is hallom és megpróbálok a kedvére tenni.
Vagy azért, mert félek, hogy van más rajtam kívül vagy a másik oldalról bűntudatból, mindegy.
Ezt add össze. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!