Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit lehet tenni azzal a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni azzal a bűntudattal, hogy megcsaltam a párom?

Figyelt kérdés
Napok óta nehezen tudok elaludni, megölnek ezek a gondolatok és az, hogy senkinek nem tudom elmondani.. úgy érzem megőrülök.. Közben pedig az újabb megcsalást tervezem de már nem bírom ezt.. tudom nagyon szemét vagyok.. de nem tudok a vágyaimnak parancsolni. Sosem tettem még ilyent.. 6 éve vagyunk együtt és 1szer sem néztem félre.. de annyira vágytam arra, hogy végre csokolozhassak és valaki rendesen megdugjon.. ugyanis ő nem tud kielégíteni.. de szeretem.. de nem bírom ezt az állapotot.. aki tett már ilyent annak mi segített? 22/L
2020. ápr. 10. 07:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%
Ez érthető.De akkor miért nem hagyod ott?
2020. ápr. 10. 11:12
 12/16 anonim ***** válasza:
18%
Megesik.Ha megbántad,ne mondd el neki,de ne is csald meg újra.Nem szép dolog ami történt,de ha megmondod neki,azzal egy életre tönkrevágod a büszkeségét és az önbizalmát.Amúgy tök fiatal vagy,dolgoznak a hormonok ezerrel.Léteznek ettől súlyosabb tettek is.
2020. ápr. 10. 12:17
 13/16 anonim ***** válasza:
68%

#10 persze még az ő hibája hogy egy életképtelen a palija, persze :D

Igen. Az övé IS! Mert 3 hónap után kellett volna mondani,hogy Jencike nekem így nem jó. Így meg,így szeretem. Nem várni 6 évet, aztán gerincesen félrekrni. Ha nem jó, akkor szép volt, jó volt, de köszönöm, részemről ennyi. És nem itt picsogni, hogy jajjj mekkora bűntudatom van.

2020. ápr. 10. 12:43
 14/16 anonim ***** válasza:
67%
Eloszor is menj el szuresre, nehogy meg meg is fertozd valamivel ezek utan
2020. ápr. 10. 12:52
 15/16 anonim ***** válasza:
96%

1. Ha tervezed a következőt, nincs bűntudatod.

2. Nem szereted a barátodat.

3. Borzasztó, hogy saját magadat is átvered.

4. Nekem az segített, hogy az első alkalom után egyből szakítottam, és egy évig szingliként próbáltam feldolgozni hogy egy gyökér voltam.

5. Tedd meg a #4. pontot és sok sikert.

2020. ápr. 10. 12:53
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Dugj velem is, mulasszuk el a bűntudatod
jún. 21. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!