Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a feleségem, mit tegyek?
"Én meg nyilván ferfibol vagyok, nekem is vannak szükségleteim, amiből nem adok lejjebb." Ilyen egy igazi társ. Ja, mégsem.
Növessz gerincet és hagyd, hogy majd találjon egy igazi férfit/társat maga mellé.
Te a farkad szereted. Az most kielégült, így újra kéne a feleséged. Aztán megint kielégül máshol, és újra a család kéne. Ez egy ördögi kör, sosem fogsz ebből kikerülni, ahhoz gyenge jellemű vagy, és túlzottan önző. Gyereket meg te is úgy vállaltál a hasonszőrű társaiddal egyetemben, hogy bsztál utána nézni, mivel is jár egy szülés. Most lesokkolódtál, hogy nemcsak a te igényeid fontosak, hanem a feleségedé is. Az ilyen minek szaporodik, meg házasodik, az örök rejtély marad, mert a saját önzőségén kívül erre nem lesz más indok.
A feleségednek meg joga van tudni, hogy idegen, kórokozókkal teli pinából kihúzott fszt akarsz belé tömködni. Nyilván nem szeretné az egészségét kockáztatni a félrebszó férjecske miatt. A farkadra csomót kéne kötni, de úgyhogy elhaljon benne a vérkeringés. Az összes ilyen önuralom nélküli fsz megérdemelné. Na lehet háborogni.
Kopj fel es allj ala.
egy osztonleny sz.ar vagy.
"Én meg nyilván férfiból vagyok, nekem is vannak szükségleteim"
Pont az ilyen magadfajta fél hülye kretének miatt alakult ki az előítéletesség a nőkben a férfiak irányába vagy legalábbis erősen hozzásegített.
Kedves Uram, te nem azért csaltad meg a feleséged mert férfi vagy, hanem azért mert egy gerinctelen vagy és egy minimális tisztelet sincs benned a másik ember irányában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!