Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a feleségem, mit tegyek?
Undorító amit tettél!
Szegény feleséged, alig állhat a lábán, a fáradtságtól, kimerültségtől, depitől, te meg félrekefélsz, mert neked szügségleteid vannak?
Egy gerinctelen aljas féreg vagy mint az összes többi ilyen pali, aki nem bír önmegtartóztatásban élni, mert a felesége ilyen olyan problémák miatt , de nem tud, v. akar még szexelni, hányinger az összes ilyen hímnemű lény, mert ez nem férfi de férjnek sem nevezhető!
Engem is megcsalt a férjem 2018 nyarán, ráadásul több mint 2 hónapig egy herpeszes, tripperes nővel, aki rákattant a férjemre, vagy 2 hónapig tartott mire becserkészte a férjemet a riherongy lotyója, miközben ráadásul mi nem is voltunk rosszban, illetve nem éreztem hogy bármi probléma is lenne és velem is szexelt közben kb.
hetente-2 hetente.
Volt olyan, mert kiderítettem, hogy előttevaló nap velem volt együtt, majd másnap ment a lotyójához vidékre a lakására és ott nyalták-falták egymást alul felül, de nem mindig állt fel a férjemnek, ekkor lecumizta, és utána olyankor vibrátorral elégítette ki az a redvás lotyó magát. Velem viszont csak azért ilyen ritkán szexelt, mert én a végstádiumos rákban küzködő, szenvedő Édesapámat ápoltam otthon 0-24-ben és örültem, hogy ha napi 2-3 órát tudtam aludni... Totálisan ki voltam merülve, alig éltem, volt higy majdnem 40 fokos lázzal küzködtem betegen, de akkor is ápolnom kellett Apukáját, mert nem volt folyamatosan segítségem, egy Hospice-os nővérke jött pár naponta, aki infúziózta, fürdette, mert én az akkori 56 kilós súlyommal meg se bírtam szegényt emelni, nekem kellett pelenkázni, etetni, itatni, ellátni mindenhogy. De miután lebukott 2018. július legvégén és elmondta miket tett, hát azután kb. 2 hét alatt fogytam le 10kg-t az idegtől, a megaláztatástól, hogy 19 évnyi kapcsolatunkat megsemmisítette, a földdel tette egyenlővé,
3 közös gyerekünket is semmibe vette, nem hogy a házasságunkat, neki semmi volt szent és sérthetetlen.
Sajnos elkapta attól a retkes fóti lotyótól a trippert, (de lehet a hpv-t is) és ki is jött a férjemen, mert folyt a f@rkaból a váladék. A HPV eredményét még nem tudom, nagyon remélem hogy azt nem kaptam el tőlük!!! Egy életre tönkretett mindent ezzel köztünk!!!
Szóval így keféljen félre minden "szegény" férjecske, hogy a mai világban pikk pakk elkaptok minden jött ment nőtől, (akiknek nem szent mások családja, gyerekei, házassága, legkönnyebb becserkészni a "szegény elhanyagolt férjecskéket"
mert ó, jajj, szegényke el van hanyagolva, meg nem szexel a feleségével, barátnőjével, mert nagyon megromlott a házasságuk/kapcsolatuk miközben jó nagy kamusok mert otthon is szexelnek a feleségükkel/barátnőjükkel) de így könnyű a
jó kis fertőző betegségeket összeszedni 1 Numera v. 69 után, aminek visszafordíthatatlan következményei lesznek.
Éltreszóló lecke legyen ez minden házasságtörő és kapcsolatban levő férfinak!
"Totálisan ki voltam merülve,... majdnem 40 fokos lázzal is ápolnom kellett *Apukámat*"
Szóval a saját Apukámat, csak átírta az autocorrect amit írni akartam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!