Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a feleségem, mit tegyek?
Amikor a volt férjem kapott egy ideg összeroppanást, és depressziós lett, évekre megszűnt a szexuális életünk. Sosem csaltam meg, pedig elhiheted, nem volt egy fáklyásmenet. Évekig kitartottam mellette, pedig normális libidóval rendelkezem és nehéz volt. De szerettem. Aztán amikor évek múlva is az volt, hogy nem kezelteti magát, nem mond el mindent a pszichológusnak akihez néha elment saját zsebből és méregdrágán, gyógyszer nem szedi, a munkáig sorozatosan elveszíti és anyagilag teljesen tönkre vágott, akkor hazaküldtem az anyukájához és elváltam tőle. Azóta azért annyit dolgozik, hogy el tudja magát tartani és még gyerektartást is fizet néha. Nem mindig, de ez is nagy szó.
Lényeg a lényeg: nem csaltam meg, elváltam. És nem 3 hónap után hanem amikor azt láttam, hogy évekig szenvedünk és nem hajlandó tenni magáért. Te nem szereted a családodat. Mit tegyél? Próbálj meg csomót kötni a farkadra. Hiába mondom, hogy hagyd el, hadd találjon mást, aki szereti, mert kisgyerekkel össze is roppanna, ha ilyet tennél. De ne csalj többet, ha ilyen marad a helyzet 2-3 év múlva is, amikor már vissza tud menni dolgozni, váljatok el.
Na akkor most menjél el egy nemibeteg gondozóba kivizsgáltatni magad,nehogy hazavidd az asszonynak.
Ebből a kérdésből látszik, hogy el fogod titkolni. De ha a egy idő után szexelni fog veled és egyből kijön rajta egy gomba vagy nemibetegség,akkor azonnal rá fog jönni,hogy te vagy a ludas.
Na ha engem megcsalnának és még haza is hoznának egy nemibetegséget,akkor a férjem minimum fél évig nem tudna szexelni, mert hogy a ruhái kidobálása előtt még jól tökön is térdelném,az biztos. Undorító vagy az összes megcsaló 'férfitársaddal' együtt.
Ja és jobb ha tudod, hogy ha egy HPV-t hazaviszel az asszonynak, abból méhnyakrák is lehet. Milyen jó érzés lesz majd egy rákos feleséggel, akinek te okoztad meg egy kisbabával? Hm?? Ebbe bele se gondolnak az ilyen férgek,mint te. Undorító vagy. (És igen, én is ilyen féregtől kaptam el HPV-t,mint te és igen, műtét is volt, nem csak feltételezem a lehetőségeket)
"én meg nyilván férfiból vagyok" 😂 😂 😂
Találj ki jobbat a jellemtelenségedre. Ez a nő neked szült gyereket, hahó. Inkább vetted volna ki a részed a gyerekkel foglalkozásból, hogy így 3 hónappal szülés után lassan elkezdhessen edzeni valami kevésbé megerőltetőt (mivel tök természetes, hogy ennyi idővel szülés után van rajta felesleg és ha cseszel neki segíteni, az is természetes, hogy hullafáradt). Nem férfiből vagy te, hanem féregből. Biztos csak autocorrect volt. :)
A feleséged már elveszítetted akkor, mikor másba mártogattad a cerkát. Most legalább annyi legyen benned, hogy vállalod ennek a következményeit. Ha azon az estén volt tököd ezt megtenni, mert "férfi vagy", legyél férfi akkor is, mikor eléállsz és a szemébe nézel, majd elmeséled neki a dolgot. Na, ehhez vagy elég férfi, vagy még egy ember, akinek le kellene vágni azt a részét, amivel nem tud bánni?
Kérdező, még te is lehetsz ám megcsalt :) És lehet, hogy nem fogsz tudni róla :)
Ja és a fent említett HPV ellen a koton sem véd. Apám így fertőzte/ölte/ meg édesanyámat. Hazavitte neki az instant méhnyakrákot, mert félrekefélt.
Nem hiszem, hogy ebben a helyzetben férfinak kellene érezned magad... nyilván, mindannyiunknak vannak szükségletei, de hogy 3 hónapot ne bírj ki, amikor pontosan látod, hogy a feleséged nem alszik, nem tud magával foglalkozni, még nem tudott lefogyni, és te máris másnál keresed a szexet... most valamilyen feloldozást vársz itt? És hogy mit tegyél... kezdj el teperni azért, hogy megtanuld tisztelni a társad, aki szült neked egy gyereket, segíts neki mindenben, a gyerekkel kapcsolatban is, és abban is, hogy legyen magára ideje, hogy NŐ tudjon maradni saját maga számára is, és akkor TALÁN nem hagy el az első percben, amikor ezt megtudja.
Nőként pedig még annyit tennék hozzá, hogy ilyenkor, amikor ilyeneket olvasok, nem bánom azt, hogy egyedül vagyok...
Én nem értem ezt a "vannak szükségletek" dolgot. Egyesek úgy beszélnek a szexről, mintha olyan létszükséglet lenne, mint az oxigén, víz vagy étel, hogy ha nem jut hozzá, akkor meghal. Nekem pl. fél éve lett vége egy tartós kapcsolatomnak, de teljesen jól elvagyok, nem érzem szükségét annak, hogy az első utamba kerülő, flörtölő nőt mindenképp megfektessem vagy k.vázzak vagy a dizsibe hívogassam meg a könnyűvérű csajokat egy kólára. Én sem vagyok szent,1x én is mentem félre (de egy relatíve friss kapcsolatban, házasságban eszembe se jutna), de annak is sokkal összetettebb okai voltak, nem annyi, hogy X hónapja nem kekszeltem, ezért mindenképp kellett mert különben leesik farkam.
Azt viszont nem tudom, hogy mit tennék a helyedben. Ha magamból indulnék ki, akkor feltételezném, hogy más baj is van a házasságban, de akkor minek kellett a gyerek!? Ha pedig tényleg csak annyi az ok, amit írtál, akkor pedig azért nem tudok válaszolni, mert "más bolygón" élek...
32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!