Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam a barátnőmet, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a barátnőmet, és félek hogy visszacsal?

Figyelt kérdés

Októberben megcsaltam a páromat, amit iszonyúan bánok, és engem is elborzaszt mióta megtörtént. Nem is ez a lényeg, hanem hogy barátnőm velem maradt, és piti kis bosszúkkal akar visszavágni. Pl elkezdett beszélgetni egy sráccal, amit észrevettem, azt mondta teszt volt. Ezt még elhittem. Most pedig szintén valakivel beszélget, akiről kiderült hogy valami régi nagy szerelme, és az is kiderült hogy régen küldött neki intim képeket, amiről úgy tudtam soha senkinek nem küldött rajtam kívül. Együtt vagyunk, de a külvilágnak (insta, face, és beszélgetésekben) azt mutatja hogy ő szingli. Ez például a fent említett gyerekkel való beszélgetésben is megmutatkozik, fotózza amiket EGYÜTT csinálunk, csak egyes számban. Azzal mentegetőzik ismét, hogy ez egy teszt, hogy mennyire korlátozom őt le a másokkal való beszélgetésben. Holott csak az zavar, hogy másoknak kiferdíti a sztorikat az ő javára, lehord mindennek, és ugye a félelem hogy esetleg visszacsal, holott holtig állítja hogy sosem tenné. Ezek után pedig megkapom hogy túl féltékeny vagyok, lekorlátozom az életét(?!), és ki van rám akadva hogy miért néztem meg a telefonját.

Ti mit hinnétek?

2020. jan. 7. 15:42
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
96%
Szakitanek. Ezt a kapcsolatot megette a fene. O nem akar szakitani es ezzel a viselkedessel akar ravenni.
2020. jan. 7. 15:45
 2/19 anonim ***** válasza:
93%
Nem tudnálak komolyan venni, ha megcsalnál. Ha muszajbol még veled kéne lennem, én is megcsalnálak
 3/19 anonim ***** válasza:
85%
Nehogy már neked álljon feljebb! Nagyon helyes, te meg egy kis pö*arc vagy, mert ha megcsaltad, legközelebb is megfogod tenni. Remelem ez a szép lány otthagy téged...És remélem, hogy következő szerencsétlen bnőd megcsal majd téged! Nem érdemelsz csajt egy idióta vagy!
 4/19 anonim ***** válasza:
91%

Borzalmasan gyerekesek vagytok, mondhatni megérdemlitek egymást. Ha szeretnéd a barátnőd nem csaltad volna meg, normális esetben pedig miután megtudja dobott volna, nem pedig tesztelget.

Egyébként pedig megérdemelnéd, hogy félrelépjen, legalább tudnád milyen érzés

2020. jan. 7. 15:49
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Remélem hogy ő is megcsal😂 50-50
2020. jan. 7. 15:55
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Megérdemled, én meg egyből kidobtalak volna...
2020. jan. 7. 15:55
 7/19 anonim ***** válasza:
95%

Nincs bizalom, se jövője ennek.

A részéről ez egy bosszú hadjárat és amint lesz olyan, akibe bele tudna szeretni már le is lép.

2020. jan. 7. 16:03
 8/19 anonim ***** válasza:
93%
Igazából neked ebben a kapcsolatban már nincs szavad, hogy nyersen fogalmazzak kuss a neved, ezt eljátszottad amikor megcsaltad. Eddig se volt jogod a telójábamn turkálni, de ez után pláne nincs. Simán megérdemelnéd, hogy visszacsaljon, bár én ezt elég szánalmas megoldásnak tartom, ki kellett volna dobnia, akkor és ott. De nem tette, szóval egy darabig még szenvedtek egymással, aztán valamelyikőtök úgyis besokall és szakít, nem sok értelme van húzni bizalom nélkül.
2020. jan. 7. 16:43
 9/19 anonim ***** válasza:
90%
Hahaha te azt hiszed ezek után van jogod féltékenykedni? Takarodj már.
2020. jan. 7. 16:46
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Tök jó a dumád, már a kérdésen kiégtem :)
2020. jan. 7. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!