Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kétszer is megcsaltam a barátnőmet, és élvezem a "rosszfiú" életmódot. Normális vagyok?
Sziasztok, megcsaltam a barátnőmet kétszer is, és tudom, hogy az kellene, hogy bűntudatom legyen de nincs. Jó érzés, hogy el tudok csábítani más nőket is, élvezem ezt az életformát. Elmondtam egyik lányismerősömnek, aki azt mondta, egy szemétláda vagyok.
De nekem mosolyra húzódott a szám, valahogy úgy érzem magam, mint az amerikai filmekben a nőcsábász pasik.
Mi van velem???
Tegyél egy szívességet a lánynak és hagyd el most.
Aztán szedj össze annyi tetűt, HPV-t és szifiliszt, amennyi neked tetszik!
Hát a gerinctelenség biztosan megvan benned.
Egy nőcsábász nem ilyen. Az mondjuk olyan, mint James Bond. Egyszerre egy nő.
Hogy mi bajod lehet? Szerintem az élet minden más terén tele vagy feszültséggel és komplexusokkal, de most "nagynak" érzed magad.
L
Rossz fiu 😂😂😂😅 hagyad már... inkabb legyél muszlim vallású lehet több feleséged persze ha csak el tudod tartani őket... (ja az már nem megy a rosszfiunak...?!?)
Csak egy egyszerű gyökér+gerinctelen vagy... mert félsz elhagyni a baratnodet és ugy bízni mert hoppon maradnál évekig barátnő nélkül... mert max 1000000/1x tudod ezt megcsinalni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!