Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátnőmet az együtt töltött 3 év alatt 5 alkalommal is. Eddig elhitettem magammal, hogy valójában az egész csak a szexről szólt, és érzelmeket a barátnőm iránt érzek, de látom tévedtem. Na, most akkor mi van?
Mármint, hogy mi a megoldás? Elnézést, ha félreérthetően hangzik, nem provokálni szeretnék.
Jó indulatú emberektől tippek, trükkök, tanácsokat várnék.
Én elmondom mit tennék.
Leülnék vele,és megbeszélném,ahogy én is tettem pár esetben.
Hagyd meg neki a gondolkodás és a döntés lehetőségét.
Nem érdemled meg,ha így csinálsz szegény lánnyal,de ő szerintem eldönthetné,így mit szeretne.
Mert ezzel tudod mit tettél?
Nem tisztelted se emberileg,se nőileg,és még meg is aláztad.
Sok defektes marha.
Kapcsolatban él, fix a mindennapos punci/f#sz, de kell a másik, kell a harmadik, meg a negyedik is. Na ezért vagytok ti mind alsórendű, primitív, ösztönlények.
Mindenki megcsalja a másikat, kicsit érzékeny kérdést tettél fel, ráadásul pont ide ahol csak 40 éves szüzek vannak.
A megoldás egyébként tényleg az, hogy leülteted a párod, és megpróbálod megértetni vele, hogy kevés vagy mint mackósajtban a brummogás, alakíts valamit különben kénytelen leszel bevonni valakit har,madiknak, aki leszop némi pénzmagért cserébe heléyetted napjában többször.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!