Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátnőmet az együtt töltött 3 év alatt 5 alkalommal is. Eddig elhitettem magammal, hogy valójában az egész csak a szexről szólt, és érzelmeket a barátnőm iránt érzek, de látom tévedtem. Na, most akkor mi van?
Van ilyen, eljutottál addig, hogy már látod, gond van az érzelmeiddel. Így teljesen feleslegesen rabolod a lány idejét. Engedd el, hogy találhasson magának olyan párt, aki szereti.
A megcsalás egy sunyi dolog, amivel megalázod a másikat.
Megalázott pár gerinctelen ember (ember, nem nő, férgek mindkét nemből bőven akadnak)
Emiatt szenvedjen egy ártatlan, aki szeret téged és elvileg te is őt.
Lépj tovább.
Most kezdjek el én is, huszonéves fejjel ovisokat felrugdosni, csak mert anno egy csúfolt engem anno?
Köszi, hogy elmondtátok a véleményetek, de a többit magamban kell elrendeznem.
Sziasztok, jó éjt.
hát igen 9-es pont ezért csaltok ti 100 szor jobban mint a férfiak :D
bár a média még mindig próbálja ártatlan báránynak beállítani az összes létező nőt.. de ezt inkább hagyjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!