Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátnőmet?
Megcsalásnak nincs semmilyen magyarázata. A megcsalás, az megcsalás. Akkor sem ha van rá indok. Szakítás, és aztán a csajozás.
Ilyen szintű féltékenykedés azonban már meredek, és én már kiléptem volna ebből. Csak gyerekkel úgye nehéz.
Csaladapak gyongye 👏🏾👏🏾👏🏾👏🏾👏🏾👏🏾
Itt varod a megvaltast meg a vallveregetest?
Tisztazni kellett volna az asszonnyal a dolgokat, hogy megbizhat benned . De ugye az o k...rvaanyjat h otthon van a gyerekekkel es nem hagy nyugodtan szorakozni teged . Elvegre amiert problemazott te nagyon szepen eleget tettel neki, buszke lehetsz magadra.
Na azért.... Én nő vagyok és úgy válaszolok.
Szerintem ez a nő nem normális... Jó ég hát valamiből kell a pénz, főleg hogy el van tartva.
Szakítani meg nem olyan könnyű ha gyerekük van.
És ezemet úgy írom hogy én nagyon hűséges fajta vagyok.
Ebben az esetben azonban a kérdező mellett vagyok, szerintem annyira kiborította az a nő, hogy így vezette le a rengeteg feszültséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!