Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam a barátnőmet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a barátnőmet?

Figyelt kérdés
4 napig hollandiában zenéltem, rengeteg emberrel találkoztam, konferencián mutattam tutorialt, felléptem stb, ezáltal nem mindig voltam elérhető messengeren, amire a barátnőm ideges lett. Konkrétan annyira, hogy állítása szerint nem érdeklődtem utána, amiről üzenetek vannak bizonyítékként, hogy igen is érdeklődtem. Kicsit nyílván kiszabadulva éreztem magamat, szórakoztam barátokkal ismerősökkel akiket egy évben egyetlen egyszer látok. Ha nem válaszoltam akkor kaptam a "dögölj meg", "gyűlöllek", "felejts el a gyerekkel együtt" szintű üziket, amik már hangüzenetben való fenyegetésekké fajultak, konkrétan úgy volt velem beszélve az ember által akit szeretek,mint egy girhes kóborkutyával. Nem tudtam szórakozni, se "dolgozni" jókedvvel, mert pittyegett a telefon, hívogatott, teljesen úgy éreztem hogy féltékeny mert én szórakozom, és még pénzt is keresek vele (amiből mellékesen ő maga és a gyerekünk is él), totálisan elbaszta az egész kedvemet, ugyanez volt tavaly is. Erre felindulva már annyira szarul esett ez az egész, hogy leszedtem a tindert és kerítettem egy teljesen átlagos lányt, akivel lefeküdtem. Bánom meg minden, de a körülményeket figyelembe véve nem volt indokolatlan. Ti hogy érzitek?
2020. jan. 7. 21:54
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
93%
Úgy hogy megérdemled ha egyedül maradsz!
2020. jan. 7. 21:58
 2/19 anonim ***** válasza:
93%

Megcsalásnak nincs semmilyen magyarázata. A megcsalás, az megcsalás. Akkor sem ha van rá indok. Szakítás, és aztán a csajozás.

Ilyen szintű féltékenykedés azonban már meredek, és én már kiléptem volna ebből. Csak gyerekkel úgye nehéz.

2020. jan. 7. 21:59
 3/19 anonim ***** válasza:
87%
Egész jó kamu, de azért kamu.
2020. jan. 7. 22:13
 4/19 anonim ***** válasza:
96%

Csaladapak gyongye 👏🏾👏🏾👏🏾👏🏾👏🏾👏🏾

Itt varod a megvaltast meg a vallveregetest?

Tisztazni kellett volna az asszonnyal a dolgokat, hogy megbizhat benned . De ugye az o k...rvaanyjat h otthon van a gyerekekkel es nem hagy nyugodtan szorakozni teged . Elvegre amiert problemazott te nagyon szepen eleget tettel neki, buszke lehetsz magadra.

2020. jan. 7. 22:18
 5/19 anonim ***** válasza:
18%

Na azért.... Én nő vagyok és úgy válaszolok.

Szerintem ez a nő nem normális... Jó ég hát valamiből kell a pénz, főleg hogy el van tartva.

Szakítani meg nem olyan könnyű ha gyerekük van.

És ezemet úgy írom hogy én nagyon hűséges fajta vagyok.

Ebben az esetben azonban a kérdező mellett vagyok, szerintem annyira kiborította az a nő, hogy így vezette le a rengeteg feszültséget.

2020. jan. 7. 22:25
 6/19 anonim ***** válasza:
62%
Ráadásul 4 rohadt nap, nem hónapok!
2020. jan. 7. 22:25
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Normalis ember elmegy futni ha feszult , nem tinderrol dug kiscsajokat,plane ha hazas
2020. jan. 7. 22:32
 8/19 anonim ***** válasza:
87%
Mindketten ugyanolyan idióták és gyerekesek vagytok, meg is érdemlitek egymást.
2020. jan. 7. 22:38
 9/19 anonim ***** válasza:
85%
Érzéketlen, undorító ember vagy. Remélem a barátnőd elhagy téged és viszi magával a gyereket is, aztán szórakozgass egyedül :)
2020. jan. 7. 22:40
 10/19 anonim ***** válasza:
30%
Ettől még lehet jó apa. Szerintem ne keverjük az anyját a gyerekkel...
2020. jan. 7. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!