Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátnőmet?
Figyelt kérdés
4 napig hollandiában zenéltem, rengeteg emberrel találkoztam, konferencián mutattam tutorialt, felléptem stb, ezáltal nem mindig voltam elérhető messengeren, amire a barátnőm ideges lett. Konkrétan annyira, hogy állítása szerint nem érdeklődtem utána, amiről üzenetek vannak bizonyítékként, hogy igen is érdeklődtem. Kicsit nyílván kiszabadulva éreztem magamat, szórakoztam barátokkal ismerősökkel akiket egy évben egyetlen egyszer látok. Ha nem válaszoltam akkor kaptam a "dögölj meg", "gyűlöllek", "felejts el a gyerekkel együtt" szintű üziket, amik már hangüzenetben való fenyegetésekké fajultak, konkrétan úgy volt velem beszélve az ember által akit szeretek,mint egy girhes kóborkutyával. Nem tudtam szórakozni, se "dolgozni" jókedvvel, mert pittyegett a telefon, hívogatott, teljesen úgy éreztem hogy féltékeny mert én szórakozom, és még pénzt is keresek vele (amiből mellékesen ő maga és a gyerekünk is él), totálisan elbaszta az egész kedvemet, ugyanez volt tavaly is. Erre felindulva már annyira szarul esett ez az egész, hogy leszedtem a tindert és kerítettem egy teljesen átlagos lányt, akivel lefeküdtem. Bánom meg minden, de a körülményeket figyelembe véve nem volt indokolatlan. Ti hogy érzitek?2020. jan. 7. 21:54
11/19 anonim válasza:
Fuggetlenul attol, hogy a baratnod elmebeteg, attol meg a megcsalas az megcsalas.
12/19 anonim válasza:
" de a körülményeket figyelembe véve nem volt indokolatlan" De nagyon sz ar duma!!!!!
13/19 anonim válasza:
Szóval attól, hogy ő tapló, neked mégnagyobbnak kellett lenned. Hűségesnek magadért kell lenned, nem a párodért. De gondolom letiltani és mikor hazamentél, szakítani túl intelligens lett volna ehhez képest.
14/19 anonim válasza:
10: ja, ott is biztos ilyen kibąszott felelősségteljes. Az ilyen tetvek szokták lepasszolni vagy beadni valahova a kölyküket csak azért, mert derogál nekik, hogy éjjelente bőg
15/19 anonim válasza:
No vagyok. Megertelek Kerdezo. Hagyd el ezt az elmebeteg not. Amit muvel veled azt senki nem erdemli. O kergetett bele a masik no karjaiba. Emberi volt a valasz reakciod. Itt a gyk-n meg szentek vannak,ne vedd a szivedre a sok bantast.
16/19 anonim válasza:
Belekergette a masik no sunajaba mert 2 napon keresztul hisztizett???? Ezt komolyan gondoljatok????
17/19 anonim válasza:
Kamu, de aki ilyet csinal (ferfi szereplo), az megerdemli az orok maganyt, en a gyereket is eltiltanam, legalabb olyan 16 eves koraig, nem akarnam, hogy ilyen ember barmilyen befolyassal legyen ra.
18/19 anonim válasza:
Kövezzetek meg ha rosszul gondolkodom,de...Hollandia nem a világ vége,a repjegy ára sem borzasztó.Veszek plusz 1 jegyet,szállást úgy fogalalom,hogy plusz 1 fő. Gyereket rábízom nappal akár babysziterre este mamira,vagy ha a mami vállaja akkor a 4 napban végig(gondolom van lové szitterre is) és viszem az asszonyt is,ő is bulizzon,kapcsolódjon ki,engedje ki a fáradt gőzt. Nincs "dögölj meg" és társai. De ez nem jutott eszedbe,mert akkor nem tudtál volna "kiszabadulni,szórakozni" (csajozni?) Ugye?
19/19 anonim válasza:
Kamu.
Aki ilyen menö zenész az összeszed valakit koncerten, nem kell neki tinder.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!