Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt sokan, hogy az mentség a megcsalásra, hogy a másik fél kezdeményezett?
Tehát pl kiderül, hogy szexelt valakivel és teljesen ráfogja, hogy dehát ő mászott rám... Oké az lehet, de miért nem utasította el? Vagy ha nem fizikai megcsalás, csak pl beszélget az exével, aki nyíltan vállalja, hogy vissza akarja őt kapni, a másikat ez zavarja, majd azt mondja, hogy de mindig ő ír rám. Igen, és kötelező válaszolni?
Komolyan gondolják, hogy benyögnek egy ilyet és akkor azt mondja a párjuk, hogy oké ő csak egy áldozat, akkor megbocsátok?
Nem hisznek ilyet, tudják Ők is, hogy gyáva és béna duma....
Viszont sok nő beveszi, többek között azok, akik még hinni akarnak nekik vagy totálisan meg vannak vezetve.
Nincs köze ennek az intelligenciához szerintem.
Jóhiszeműséghez, a másikba vetett bizalomhoz, szerelemhez/szeretethez...ezekhez inkább.
De bizony ez intelligencia, hogy nem mondasz a partnerednek ilyen égbekiáltó
hazugságokat mentségként.Mert ez pofátlanság,akár szereted,akár nem,
tisztelet zéró.
Én a "megvezetett" nőkről beszéltem.
A hazudozók esetében nyilván zéró érzelmi intelligenciáról beszélünk, ez egyértelmű.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!