Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Akit megcsalt 1x a párja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akit megcsalt 1x a párja, hogy tud, hogy képes újra bízni benne? Hogy múlik el a fájdalom amit a másik okozott?

Figyelt kérdés
Régen jártam már úgy, de én nem voltam képes megbocsátani... de látom sok kérdésnél, hogy viszonylag sokan viszont igen...
2022. nov. 3. 10:11
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
83%
Aki megteszi 1x az megteszi 2x is...
2022. nov. 3. 10:22
 2/18 anonim ***** válasza:
88%
Másodjára már szinte kizárt, hogy megtudjak bízni benne, mert már a gondolatától is rosszul lennék, hogy egy másik sráccal volt együtt a kapcsolatunk alatt.
2022. nov. 3. 10:28
 3/18 anonim ***** válasza:
91%

A bizalmat egyszer lehet eljátszani.Persze oka van a megcsalásnak,de ez nem mentség.

Megbocsájtani lehet, sőt kell is,mert magunknak teher,ha cipeljük...De elfelejteni nem lehet !

Szó szerinti tapasztalat.

2022. nov. 3. 10:28
 4/18 anonim ***** válasza:
41%

1.: MINDENKI csal(t).

2.: A gyerek és/vagy a hitel nagy úr.

3.: A lakhatás, az a legnagyobb úr.

2022. nov. 3. 10:32
 5/18 anonim ***** válasza:
82%
Egy ilyen esetnel nem csak a megcsalo allit ki magarol szegenysegi bizonyitvanyt, hanem a megcsalt fel is. Aki bennemarad a kapcsolatban, az ugyanugy sulyos ertektendbeli problemakkal kuzd, mint a megcsalo. Nem kulonb nala, csak az ertekrendje maskepp torz.
2022. nov. 3. 10:33
 6/18 anonim ***** válasza:
61%
Sosem múlik el maradéktalanul a fájdalom akármit is állítanak. Csak éppen vannak akik szeretnek màrtírkodni, élvezik ha sajnáltatják magukat. És el is hiszik, hogy tényleg sajnálja őket bárki is, holott valójában ugyanúgy le vannak nézve a gyengeségük miatt, mint a csaló fél. És vannak a kapcsolatfüggő egyedek, akiknek mindegy milyen a másik fél, csak ne legyenek egyedül. Én nem adok még egy lehetőséget senkinek. A tapasztalataim azt mutatják, hogy mindig visszaélnek vele. Inkább egyedül maradok halálomig, de újra bizalmat arra érdemteleneknek nem szavazok meg még egyszer az életben. A valóságnak hiszek és nem a meséknek.
2022. nov. 3. 10:44
 7/18 anonim ***** válasza:
92%
A bizalom nálam soha nem tud visszaállni. Teljesen mindegy, hogy később mi történik, soha nem tudok újra teljesen bízni, anélkül meg semmi értelme, mindent megmérgez. Keserves lecke volt, de egy életre megtanultam.
2022. nov. 3. 11:05
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem tudod megbocsájtani mert szerintem alapvetően ez nem egy olyan dolog amit mindenki meg tud bocsátani és nem is kell mindenkinek megbocsátania.

Nekem már több barátnőm is volt sajnos ilyen helyzetben hogy megcsalta a pasija és utána ott sírtak nekem, én meg mindig arra biztattam őket hogy szerintem szedjétek össze magatokat álljatok fel és lépjetek ki ebből a kapcsolatból mert ennek nem sok jövője van így.

Aki nem fogadta meg a tanácsomat az láss csodát még évek múlva is ezzel küszködik a pasi megint félrelépett szóval szerintem tényleg százból egy olyan eset van hogy a megcsaló fél Páli fordulatot vesz és soha többé nem csinál ilyet.

Nem igaz hogy mindenki csal mint ahogy a négyes állítja, több oka is lehet a csalásnak De alapvetően az amikor két ember nem illik össze és nem elégítik ki egymás igényeit mert saját magukat sem ismerik aztán így rejtve tanulják meg hogy mik is az ő igényeik.

Szóval szerintem ha nem tudod megbocsátani nem kell erőltetni az is lehet hogy neked is jobb lenne ha egyedül lennél kicsit megismerni magad megismernéd miket vársz egy kapcsolattól mert gondolom nem azt hogy meghaljanak... És lehet olyan személyt találni akivel klappoltok és nem lesz ilyen.

2022. nov. 3. 11:06
 9/18 anonim ***** válasza:
0%
A másik nem okozott fájdalmat. Te okoztad magadnak.
2022. nov. 3. 12:18
 10/18 anonim ***** válasza:
22%

Te nem tudtál,más meg igen,pont mert ők mások.Azért.

Nem tudom mit kell ezen lovagolni,hisz itt mindenki a saját nyomorát vetíti

bele minden kérdésbe úgyis..

2022. nov. 3. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!