Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a helyzetben, hogy láttam a barátnőm csókolózni egy másik lánnyal azon a helyszínen, ahol randiztam volna vele? 23F
A párom és én 8 hónapja járunk egymással. Én 23 éves vagyok, ő pedig 21. Tegnap lett volna egy randink a kedvenc parkunkban, de olyasmit láttam, ami nagyon lesokkolt engem. Én a randi helyszínére 1 órával előbb érkeztem, mert szeretek mindig előbb érkezni a randira és mert távolról is jöttem. Amikor a szökőkút felé közeledtem, ahol a barátnőmmel találkoztam volna, láttam hogy egy másik lánnyal csókolózik. Alig hittem a szememnek, hogy megcsalt engem a barátnőm.
A másik lánnyal átölelték egymást, simogatták egymás arcát, csókolóztak, vidámak voltak. Össze volt törve a szívem, de nem mentem óta. Amikor letelt az egy óra és elérkezett a randi találkozásunk hivatalos időpontja, kisírt szemekkel mentem oda hozzá. Megkérdezte tőlem mi a baj és szeretett is volna átölelni engem és megcsókolni is, de kértem, hogy inkább ne. Elmondtam neki, hogy láttam, megcsalt engem egy lánnyal. Először azt mondta, hogy ez kizárt és hogy ő nem is szereti a lányokat romantikus értelemben. Megkérdeztem tőle, ez valóban így van-e, azt mondta, ő sohase hazudna nekem, csak engem szeret és hogy a megcsalás egy borzalmas dolog.
Aztán megmutattam neki a telefonon a fényképeket, amiket akkor készítettem, amikor csókolózott a lánnyal. Teljesen ledermedt és azt mondta, hogy "Annyira sajnálom! Drágám, hibáztam! Kérlek bocsássál meg nekem! Nem szerettem volna fájdalmat okozni neked! Ez csak egy kaland volt ezzel a lánnyal! Csupán szerettem volna kipróbálni a dolgot!". Aztán elmesélte, hogy egyébként szexeltek is már, de nincsenek párkapcsolatban, csak kaland volt mindkettejüknek. Azt mondtam, fáj, hogy megcsalt engem. Azt is mondtam, meg kellett volna beszélnünk ezt a dolgot egymással.
Elmesélte nekem, mennyire sajnálja a dolgot és hogy soha többé nem szeretne engem megcsalni senkivel. Megkérdezte, meg tudok-e bocsájtani neki, azt mondtam, "Jólesett volna, ha elmondtad volna nekem a dolgot és nem így utólag derül ki a dolog úgy, hogy te nem mesélted el, mi történt!". Aztán elkezdett sírni, átölelt és könyörgött azért, bocsássak meg neki. Azt mondtam, szükségem van arra, átgondoljam az egészet. Megkrédezte, megcsókolhat-e engem, azt mondtam, most inkább nem szeretném. Ő pedig zokogott tovább és jajgatott.
Mit tegyek? Nagyon felkavart engem ez a dolog. Sajnálom, ami történt. Csalódtam a barátnőmben, azt hittem, ő sosem csalna meg engem. Nem tudom, mitévő legyek. Hihetek én még neki ezek után? Talán máskor is megcsalna engem?
Én biztos nem adnék még egy esélyt, mert nyíltan a szemedbe is hazudik, miközben a hátad mögött mással kefél, nyalakszik, stb. A sírás és a hiszti is valószínűleg sima játszma volt. Ha a hazugság nem működik, majd érzelmileg hatok a majomra. Aztán hazáig megigazítja a sminkjét és, ha nincs szerencséd, még egy buliban valami faszit is fog magának a délutáni csajjal való nyalifali után.
Engedd el.
Fúj! :(((
Én nem tennék semmit azon kívül, hogy kizárnám az életemből.
Annyira örülök, hogy vannak érett férfiak, akik ezt is megcsalásnak veszik és nem kezdik verni rá!
Sajnálom, ami történt, főleg, hogy láttad is :( Az arcodba hazudott, csak akkor vallotta be, anikor bizonyítékot mutattál. Hagyd ott a p.csába!
Ha nem tetted még meg, akkor fessed szőkére a hajadat és pityegj tovább...
A macskánál is gyorsabban kivágnám még tél előtt, úgy is lesz hol "melegednie"...
Morfika es a double dating pool?
38F incel
#6:
lol
És te a férfi vagy a helyzetben, vagy a másik csaj?
Nem gondolkodnék, ebből szakítás lenne.
Tudom, sok férfi engedékenyebb lenne, mert "csak" egy másik nőről van szó, na, de itt történt azért más is. A szemedbe hazudott gerinctelen módon. Erre szerintem nincs bocsánat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!