Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Voltatok ilyen helyzetben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok ilyen helyzetben? Mások elhinnék nekem, hogy nem tudtam a másik barátnőről?

Figyelt kérdés

Mikor barátomnál voltam hétvégén, épp "felnőtteset" játszottunk mikor beállított a másik barátnő. A szobába nem jött be, amint meghallottam, hogy vki jött gyors szedelődszködtem és én gyáva kiugrottam az ablakon. Nem ia tudtam mi van, mit kéne cselekednem, teljesen össze voltam törve, mert én eskü nem tudtam hogy van egy másik barátnő. Ahogy mentem haza, teljesen összezavarva, becsapva érezve magam, szégyeltem magam a "barátom", hívogatott, egy idő után meguntam felvettem és magyarázkodni kezdett, hogy mi volt ez az egész, meg hogy nem így akarta elmondani, és meg alarja beszélni személyesen az ügyet. Ez történt még szombaton, ma volt a találka, mert muszáj volt lenyugodnom, átgondolni az egészet.

Ott elmomdta, hogy szinte egyidőbe jött össze velünk, nem tudott választani köztünk, nem így akarta a tudtomra adni, meg megérti, hogy dühös vagyok, de szeretné, hogy a kapcsolatunk legalább egy sziában megmaradjon.

Fogalmam sincs mit csináljak. Nem találkoztam a másik barátnővel, a nevét tudom, meg hogy előbb vele jött össze, és azért "tudta jól eltitkolni", mert nem egy városban élünk, a (mostmár ex)barátom meló miatt ingázik, és részben meló miatt találkoztak. Szinte még én érzem rosszul magam, mert csak úgy elrohantam, keltve azt az érzést mint ha tudtam volna, hogy ő van. Pedig egyáltalá nem. Kutakodni sem szoktam az exem telójában, mert nem rám vall és nem ia gondoltam, hogy féltékenynek kéne lennem.

Azt tudom még, a csaj aznap este akarta meglepni, ezért utazott le hozzá, és ő vele még azóta se tudott beszélni.

Mit csináljak, hogy dolgozzam fel az egészet? Beszéljek a lánnyal? De mi van ha ő meg azt hiszi, hogy én tudtam róla.

2017. aug. 24. 21:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Megszakítanék vele minden kapcsolatot ez egyértelmű.
2017. aug. 24. 21:43
 2/9 A kérdező kommentje:
Bocs ha valami érthetetlen, elírtam, még most is dühös vagyok, és telefonról írtam
2017. aug. 24. 21:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, szóba se állj vele többet ezek után.
2017. aug. 24. 22:02
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Most a másik hölgy tud rólad? Vagy leesett neki, hogy mi történt?

Hát nem tudom, a srác nem érdemel több szót, vagy egy másodpercet is a drága idődből, az fix.

Ha úgy érzed, világosítsd fel a csajt, hogy a párja nem megbízható. Én személy szerint megtenném, nem bosszúból, hanem, hogy tisztában legyen a tényekkel és legyen meg az alkalma, hogy eldöntse, ő mit akar kezdeni ezek után az egésszel.

2017. aug. 24. 22:28
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez történt velem is pár napja. En sem tudtam, hogy van barátnője. Azt hittem, hogy odáig van értem, mint ahogy én érte. Véletlenül tudtam meg, hogy van másik. Szörnyen erzem magam. De nem voltam kíváncsi a magyarázatára.
2017. aug. 24. 22:30
 6/9 A kérdező kommentje:
Az feltűnt neki, hogy valaki mással van a barátja-nem hülye. Nem tudom, hogy tudja e ki vagyok. Annyit tudok mikor "leléptem", akkor ott még ordítozott, kiadta a dühét(nem csodálkozok), de szerintem nem tudja én ki vagyok. Félek is, ha ráírok, felveszem valahogy a kapcsolatot mit szól. Félek tőle. Nem tudom mit tud, hogy neki is ezt mesélte e be, csak annyit, hogy azóta ő nem kíváncsi rá. Én csak azért hallgattam meg, meg mégis én kíváncsi voltam, hogy szedett fel minket, de nagyon nem segített.
2017. aug. 24. 22:37
 7/9 anonim ***** válasza:

2-es vagyok. Félned szerintem nincs mitől, Nem tud megverni vagy megenni vacsorára, ne félj. :)

Ahogy érzed, ha nem akarsz vele beszélni, csak mielőbb elfelejteni a fiaskót, az is teljesen megérthető :)

A lényeg, hogy ne hagyd hogy a srác a jövőben bármivel is zaklasson, vagy magához édesgessen.

2017. aug. 24. 23:01
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy erzed igazabol. Ha neked egy lezaras lenne, akkor tedd meg. En bocsanatot biztos nem kernek, mert Neked nincs miert. Viszont rairnek, hogy tisztazhassam magamban ezt az egeszet. Kb megmondanam a csajnak, hogy fogalmam sem volt rola, hogy O is van es az osszeismerkedesunk idejet tortenetet ugy szummazva meselnem el. Ebbol mar Ti ketten ossze tudjatok rakni ugy nagyjabol az igazsagot (es nekem ez kellene az igazi elfelejteshez- es ezt is leirnam neki.)

Illetve a sracot mindenhonnan kitorolnem. Egy ilyenre nincs szuksegem.

2017. aug. 25. 01:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem beszélnék a csajjal, neked nem kell bocsánatot kérni. Az exeddel sem beszélnék többet, büdös bunkó az ilyen.
2017. aug. 25. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!