Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nem tudok túl lépni hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok túl lépni hogy megcsalt a barátnőm belebetegedtm, mit tegyek?

Figyelt kérdés
23 éves vagy 5 évet voltam együtt a barátnőmmel 3 éve együtt is lakunk, nagyon szerettem, ő volt a mindenem kocsit, házat vettem hogy jól éljünk csak a kettőnk érdekét néztem, 1 munkahelyre jártunk másfél évet a összejött a munkatársával mindennek lehordott, ellenem fordult a családja, szó váltásba keveredtem a munkahely előtt a mostani párjával aki rásdásul meg is vert. egy senkinek érzem magam magamba vagyok fordulva alig beszélgetek valakivel ha beszélgetek is akkor csak erről tudok beszélni lányokkal nem tudok beszélgetni mert annyi önbizalmam sincs megsem tudok szólalni. nem tudom mit kezdjek magammal 3 hete történt de még egy kicsit sem tudtam túl lépni.. kivel történt még ilyen?

2022. júl. 23. 22:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Na akkor légyszíves szedd össze magad,ez nem a világvége.Fiatal vagy,most fáj gyászold meg,de nem ő volt az igazi.Ezen mindenki átmegy,akkor fogsz felnőni,ha tanulsz belőle és levonod a következtetést,mit kell csinálj a jővőben.Hajrá!
2022. júl. 23. 23:11
 2/6 anonim ***** válasza:
89%
3 hete történt tesom, ez még nagyon friss, gyászold el, idővel jobb lesz.
2022. júl. 23. 23:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Zárd le ezt az egészet.

Ha van rá lehetőség, szeretnél akkor keress új munkahelyen ha esetleg nem esik jól ha minden nap találkozol velük.

Mozdulj ki, ez fontos.

Kitartás.

2022. júl. 24. 01:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon fiatalon jöttetek össze. Gondolom elsők voltatok egymásnak. Tudom nem vigasz de nem az első szerelemből szokott házasság lenni. Tapasztalatból mondom az idő segít majd.
2022. júl. 24. 02:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Keresd fel orvosod-patikusod-gyógyszerészed...ők felírják a "sz@rd le" kapszulát és lépj tovább gyógytornát.
2022. júl. 24. 10:59
 6/6 anonim válasza:
100%
Esetleg ha megteheted menj el pszichológushoz, bár ez a 3 hét még tényleg nagyon friss.
2022. júl. 24. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!