Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hétvégén részegen rá írt egy nőre, én egyből szakítottam de végül nem ment el. Mit tennél?
Milyen alpári vagy utolsó...
Nem csak a szex lehet gond egy kapcsolatban...
Az lehet, de a megfogalmazásod lehetne kicsit kedvesebb. :)
Sokan ott rontják el, valóban. Nehéz szinkronban lenni a másikkal, de beszélni kell róla.
Kedves #18-as válaszoló, nagyon szívesen válaszolok neked!
6 éve vagyunk házasok előtte jártunk együtt 4 évet,nagyon régóta ismerjük egymást. 14 éves voltam amikor udvarolni kezdett nekem de 20 éves koromig nem voltam vele kapcsolatban, túl fiatalnak éreztem magam. 30 éves vagyok, ő pedig 35. Amikor elolvastam egyből elöntött a méreg azthiszem, úgy éreztem hát mit képzel magáról,hogy ő részegen ezt megteszi,hogy másik lánnyal próbál valamit is kezdeni? Úgy éreztem én nem érdemlem meg ezt, nem engedem,hogy megalázzanak. Nincsenek miértek, nem tudja megmagyarázni mi ütött belé, szerinte semmi jelentősége nem volt. Próbált hatni rám,hogy bármikor utána nézhettem volna soha nem találtam volna semmit. Ő kérdezte miért nem elegek nekem a tettei mert foglalkozik velem, tudnom kellene az érintéséből és viselkedéséből,hogy mi a helyzet. Neki nem kell senki más blabla, én kellek nincs az a nő aki miatt elhagyna nem tudja miért csinálta, valószínűleg csak szórakozott, ismeri a csajt a haverja fűzi innen jött gondolom az ötlet,hogy megpróbálja ő is. Ez volt az első alkalom,hogy ilyet tett mármint,hogy írt egy lánynak, de nem is emlékezett állítólag rá. Soha nem volt köztük semmi, nem tudja miért pont neki írt nem is tetszik neki blabla... Szóval egyáltalán nincs rá magyarázat, és engem ezzel dühít nagyon-nagyon fel!
Túl régóta vagytok együtt, szenvedély, közös célok nélkül. Kihűlt az a kapcsolat már. Tovább kell lépni.
Mondjuk most a legrosszabb eladni egy közös lakást.
Hol laktok?
Ez volt az első alkalom,hogy ilyet tett
Hát, ha ez igaz is, de biztosan nem az utolsó. És még mindig úgy érzem, hogy a hiányzol dolgot nem írjuk egy idegennek..
Egyetértek az utolsó kettővel, teljesen mindegy hogy most először történt-e ilyesmi (az tuti hogy fog továbbra is, csak óvatosabb lesz), a lényeg, hogy más nőnek irkalta hogy hiányzik! Ilyet egy haver 'nojének' nem kellene még akkor sem írnia ha nem lenne veled (ergo szinglikent) mert a haver kiszemeltjere nem való startolni!
Úgyhogy nem elég, hogy téged ezáltal semmibe vesz, még a barátját sem tiszteli!
Elhiszem hogy nehéz döntés, különösen, hogy nincs egyenlőre munkahelyed, de én a helyedben amint lehetséges lenne azonnal otthagynám! Egy ilyen férfi, aki csak onmagát nézi, nem képes veled kommunalni őszintén, hogy mi a gond a házassággal inkább csajozik nem érdemli meg egyáltalán hogy próbáld meg vele újra, mert úgyis ebbe a helyzetben fogsz kikötni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!