Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hétvégén részegen rá írt egy nőre, én egyből szakítottam de végül nem ment el. Mit tennél?
"Azonnal utána mentem elé tettem a telefonját és szépen megkértem,hogy azonnal pakoljon össze és menjen ahová akar, de tőlem menjen el."
Milyen jogon akartad kirakni a szűrét, ha mindenetek közös? :)
"A probléma ezzel az,hogy közös az autónk, közös a házunk, közösek a kutyáink. Van egy személyi kölcsönünk is, amit az én bankkártyámról vonnak."
A probléma ott van közöttetek szerintem, hogy ebben a kapcsolatban te viseled a nadrágot. Érzelmileg terrorizálod. Gyanakszol, vizslatod a telefonját, míg ő zuhanyzik.
"Mit tegyek, mit tennél?"
Előbb keress egy másik pasit aki eltart és eltűri a szeszélyeidet, addig ne lépj.
Te jó ég emberek! Azt felfogtátok, hogy ez egy komoly döntés és teljesen tanácstalan?!
Ne bántsátok már!
Had kérdezzek pár dolgot kedves kérdező, mert minden éremnek két oldala van.
Mióta vagytok házasok? Hány évesek vagytok? Szereted? Mit váltott ki belőled az üzenet azon kívül, hogy kiakartad tenni?
Ezek nagyon fontos kérdések.
Ha szereted, lekell ülni beszélni. A miértekről. Hiszen egy házasság a jóban és rosszban szituáció. Legalábbis az kellene legyen.
Mi jövőre házasodunk, sok mindent kibírtunk és voltunk külön is fél évet. Mégis egymást választottuk.
Azt nem tudom mit csinálnék, ha megcsalna. Valószínűleg nagyon sírnék, de elég jónak tartom magam ahhoz, hogy rákérdeznék az okára. Ahogyan te is tetted, vajon miért keresett mást? Szereti-e?
Ha nem szereti, de téged igen és te is őt, akkor menthető a dolog.
Ha nem, akkor nem kellett volna hozzá menned, de akkor már mindegy.
Szerintem adj pár napot míg átgondolod ez esetben mi legyen tovább. Én szurkolok!
27/N
A helyedben csak röhögtem volna egyet, vagy visszaírtam volna a csajnak, hogy szia, én vagyok a felesége, segíthetek? :)
Aztán letettem volna a telót ugyanoda, hogy apuci megtalálja és elkerekedjen a szeme. Soha többé eszébe se jutott volna csajozni és rájött volna, hogy milyen jófej a felesége. :)
Aztán hozott volna egy csokor rózsát és békülős szex.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!