Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy lehet ez? Férfiak akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ez? Férfiak akik csaltak meg vagy nők akiket csalnak meg?

Figyelt kérdés
Ha egy férfi imádja a párját és vele akar tervezni, akkor miért csalja meg? Illetve azzal a nővel akivel csalja, miért nem akar kapcsolatot ha mar rákenyszerül arra hogy miatta fittyet hányjon a párjának fogadott hűsegre?

2022. okt. 7. 09:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez igaz #9
2022. okt. 7. 12:21
 12/16 anonim ***** válasza:
75%

Miért lett lepontozva a 9-es válaszoló? Nagyon nagyon igaz amit írt.

Én azonnal és végleg elveszítem a bizalmam azokban az ismerőeimben akikről megtudom hogy megcsalták a párjukat.

2022. okt. 7. 12:24
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

12-es,azért mert:

-vannak akik felismerték magukat

-vannak olyanok, akiknek ez nyújt élvezetet.

2022. okt. 7. 12:31
 14/16 anonim ***** válasza:
65%
Izgalom, kivancsisag, onigazolas 35f
2022. okt. 7. 13:23
 15/16 anonim ***** válasza:
52%

Ha egy nem nyitott kapcsolatba bekerül egy szerető, akkor ott már szó sincs arról, hogy a férfi imádja a párját. Lehet, hogy vele tervez, mert jó és kényelmes. Valószínűleg szereti is. Vagy társfüggő a pasi, vagy fél a valódi elkötelezettségtől vagy önbizalomhiányos, és kell neki a megerősítés, hogy ő igenis meg tud kapni más nőt is. A szeretővel nem akar kapcsolatot, és alapesetben a szerető tudja, hogy ő a szerető, aki soha nem is lesz kapcsolat. A pasik a szeretőjükkel nem akarnak kapcsolatot, bár sok esetben jobb a viszony, mint a párkapcsolatban. Egy szerető csak biztos pont, hogy ne kelljen mindig új nőt keresni, és a szerető ezzel pontosan tisztában van. Nem sír, nem vergődik, nem rendez jelenetet, nem akar többet. Ez van akinek megy, van akinek nem. Ha nem megy, akkor ki kell lépni belőle.

Sem pasi, sem megcsalt nő nem vagyok, de azért válaszoltam, mert én egy szerető vagyok ;)

2022. okt. 7. 23:07
 16/16 anonim ***** válasza:
36%
Én tervezek az asszonnyal, de nincs szex így megcsalnám
2022. okt. 13. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!