Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan férfiak akik azért csalták meg a feleségüket, mert magányosak?
Tehát nem -elsősorban -a szex miatt. Vagy szex miatt is, de a szerető inkább egy lelki feltöltődés
Miért nem működik otthon? Párodnak feltűnik, hogy hideg a kapcsolatotok?
Meglepően sok ilyet láttam, nem feltétlenül feleséggel. Én is kerültem hasonló helyzetbe barátnővel, majdnem megtettem.
Azért nem működött otthon, mert a másik fél durván belekényelmesedett. Fél évig mondtam, hogy nem okés a dolog, változtatni kéne, tenni újra a dolgokért, de ennek mindig csak 1-1 nap eredménye lett. A párom szerint minden tök okés volt. Leesett, hogy felesleges lenne megcsalnom, mert úgyis gáz maradna a kapcsolat, ha ennyire önző. Szóval, inkább szakítottam.
De párotok tudja, hogy elhanyagolva érzitek magatokat?
Vagy úgy mint egy szolga, vagy állandósult szülő, aki már nem ember (férfi/nő)?
Hát nem tudom #7
Itt nagyon sokan állítják, hogy elég nekik csak a szex és el is tudják választani.
Én ugyan nő vagyok de nekem is elég én is eltudom választani. Nem vagyok lelkileg magányos a férjemmel, sőt gyerek is van, esélyem sincs a magányra.
De mikor szexelek a szeretőmmel, semmire nem kell figyelni senkinek nem kell megfelelni, kaland és kész, semmi több, pont annyi mint mikor valaki lemegy az edzőterembe gyúrni.
Hát kedves 9-es én komolyan sok mindent elhiszek, de hogy olyan példát hozzon egy nő, hogy "lemegy az edzőterembe gyúrni"
Most te vagy férfi vagy, vagy ez egy igen érdekes válasz volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!