Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg általános jelenség hogy a férfiak megcsalják 50 feletti feleségüket?
Tesód biztos elemezte, hogy 1M lakosra hány HPV jut, abból tudsz következtetni arra, hogy mennyi embert érinthet a megcsalás.
Másrészt, ha egy feleség a férjtől el tudja kapni, akkor szerinted a saját szeretőjétől nem? Sőt, ha már szeretőzés van, meg 25 év házasság a hátuk mögött valószínűleg pont otthon nincs szex.
A megcsalás nem korosztály függő. Ismerek olyan '70-es urat, aki összejött a felesége barátnőjével. Titokban bújkálnak. Vagyis azt hiszik, hogy titokban...
A fiatalabb korosztályban is bőven előfordul.
De ez az '50-es korosztály azért érdekes, mert ilyenkor szoktak az emberek kicsit bepánikolni, vagyis a kapuzárási pánik olyan 45 után jelentkezik sokaknál.
A nemi betegséget meg az óvszer használatának mellőzése váltja ki. Hiszen ha van gumi, akkor hiába dug félre bárki, jóval kisebb eséllyel visz haza valami nyavalyát.
"ki akarna összejönni egy 60 éves öreg emberrel".
Például egy 50-es nő. A szeretőm 61 éves. Amikor megismertem azt hittem egy idősek vagyunk. Semmilyen formában nem látszik rajta a kora. Ennyire potens férfival még fiatal koromban sem találkoztam. Otthon is,nálam is teljesít.
A nemek aránya - jobb esetben- meg ugyanannyi. A férfiak általában nőkkel csalnak. Ezt a kérdést akár fordítva is fel lehetne tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!