Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a jelenség milyen gyakran fordul elő? Valakivel volt már ilyen?
Az exemmel már 1 éve nem vagyok együtt, megcsalt az exével, nagyon rossz volt kivakarni magam ebből a csalódásból, de szerencsére túl vagyok rajta, van azóta párom.
Már nem sokkal azután, hogy kidobtam a csalfa exem, jelentkezett 2 ivócimbije, hogy érdeklődnének felőlem, egyértelműen nem baráti szándékkal.
Az elmúlt 1 év során még 2 másik haverja ugyanezt tette és most még egy haverja kezdett el nagyon lelkesen írogatni, holott tudja ő is, hogy van valakim. Mindenkit elhajtottam.
Tényleg ilyenek a "barátságok" manapság, hogy ha "szabad a préda", akár felrúgnánk az évtizedes barátságot is egy numeráért? Szerintem egyikük se akart volna komolyat, ebben szinte biztos vagyok.
Nálad ez sorozatban jelentkezett, azért feltűnő, de magyarázhatod ezt teljesen egyszerűen is: megismertek a barátjuk által és szimpatikusnak tartottak.
Ha Ti ketten lezártátok nincs azzal baj ha épp" egy barát lép a nyomdokaiba. De ennyi közeli barát nem lehet, inkább haverok -és ivócimborák, ahogy írod-mint barátok, gondolom.
Az első 2 tényleg ilyen egyetemi ivócimbi 10 évvel ezelőttről, szerintem őket annyira nem hatotta volna meg, ha ezennel vége a haverságuknak. A legutolsó viszont közeli barátja, talán az egyik legjobb..
Nem tudom, lehet az exem választ rosszul magának "barátokat".
Inkább csak a tény, hogy igazából egy potenciális futó kalandért rizikózna valaki (pláne az utolsó) egy barátságot... Csak én húzom magam fel ezen, hogy ilyenek az emberek? :D
A férfi barátságok nagy része ilyen felszínes. A barátság szót nem használnám rá, tényleg az ivócimbora a megfelelő szó. Eddig minden páromnak ilyen barátai voltak, a mostani párom baráti társasága is ilyen, elvannak elhülyéskednek csomó időt töltenek együtt de amint feljön egy komolyabb, lelkisebb téma vagy valakinek valamilyen komoly problémája van azonnal megszűnik az egység. A nagy részük képes azonnal elindulni haza hogyha valaki elkezd lelkizni. És igen, nem tabu a másik exe (vagy barátnője) sem. 2 komoly kapcsolatom volt előtte, szakítás után mindkét exem barátai rám voltak akadva.
Ezek a barátságok szinte csak a félelem miatt léteznek még, hogy ne maradjanak egyedül. Régen kinőtték már egymást, folyton megy a sárdobálás és leszólás egymás háta mögött de valaki akkor is kell akivel el lehet menni ide-oda.
Hát ezt én sem értem...nem kezdenék barátaim exnőjeikkel. Valahogy fura lenne.
F36
Miért kéne felrúgni egy barátságot, ha meg lett a haver régi nője?
Micsoda marhaság?!
Inkább a barát dugja, mint valami lepukkant politikus, vagy piaci kikiáltó.
Az a pasi félrement, mikor együtt voltatok, valószínűleg nem te voltál élete nője.
És ezt a haverok is tudják.
Szerintem az exek - bárkié is - ugyanúgy köz-prédák, mit bárki más!
Nem látom be, hogy egy elhagyott partnerrel miért ne lehetne boldog egy barátnő vagy egy barát?
Sok esetben egy özvegyet az elhunyt barátja, barátnője tesz boldoggá; ez nem akadálya egy jó párkapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!