Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak gyakran miért akkor csalják meg a feleségüket, amikor az gyereket vár?
Ez csak egy bunkó általánosítás!
Nem unjátok még?
Ez egy nagyon jó kérdés. Én is épp gyereket várok, a nemi életünk gyakorisága viszont változatlan. A férjemnek tetszem így is, magamnak kevésbé. Nyilván vannak férfiak, akiknek nem tud vonzó lenni a terhes feleségük, vagy túlgondolják az egész terhességet, és képtelenek a feleségükhöz nyúlni ilyenkor.
Illetve akik egész terhesség alatt nem szexelnek, és az asszony más módon sem elégíti ki a férjét, ott előfordul, hogy nem bír magával a kedves férj.
Szerintem a kérdező nem általánosított, hiszen nem azt írta, hogy minden férfi, hanem azt, hogy gyakran. Ebben sajnos igaza is van, hiszen valóban számtalan ilyen eset történik.
Szerintem ez azokra a férfiakra jellemző, akik még érzelmileg, értelmileg nem állnak készen az apaságra, nem fogják vel a gyermekvállalás szépségét és súlyát, illetve azok, akik alapjáraton nem képesek kontrollálni a szexuális vágyaikat és ezért inkább valasztják a gerinctelen utat, ha a kismama éppen nem képes a kielégítésükre.
Szerencsére számtalan ellenkező példa is van, amikor a férfi még szebbnek látja azt a nőt, aki a gyermeküket várja :)
Nehéz jól választani párt, az tény.
23/L
Véleményem szerint a szimpla megcsalásnál is undorítóbb, ha a férj akkor dug félre, amikor a felesége a közös gyermeküket várja.
Sajnos van akiben ennyi emberség és önmegtartóztatás sincs, mindennél fontosabbak az ösztönei.
Az ilyen nem való apának...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!