Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A férfiak gyakran miért akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak gyakran miért akkor csalják meg a feleségüket, amikor az gyereket vár?

Figyelt kérdés

2017. aug. 21. 08:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
61%

Ágnyeszka, én vagyok a hülye? Akkor mit szólsz a #10-eshez?

2017. aug. 21. 12:20
 12/19 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem nem ez a gyakoribb, csak ez nagyobb szemétség, így jobban megjegyzik.

Amúgy nem tudom. Én épp terhes vagyok, szexelünk, amikor épp tudunk és szabad, amikor meg nem, akkor a párom megoldja egyedül, nem pedig másik nővel.

2017. aug. 23. 13:24
 13/19 anonim ***** válasza:
31%
#12 Mire gondolsz hogy nem ez a gyakoribb,csak nagyobb szemetség?
2017. aug. 23. 22:33
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Mert akkor derül ki, hogy az asszony le se szarja őket, csak a gyerek miatt kellettek. (Én nem csaltam meg, de a leszarós részt átéltem)
2017. aug. 26. 14:52
 15/19 tomy88trance ***** válasza:
61%
Mindenki egy aljas szemét aki mással lefekszik miközben van valakije ,embernek se nevezném az ilyet
2017. aug. 27. 10:48
 16/19 Dickmann Sándor ***** válasza:
81%
Valószínű, az a férj aki terhesség alatt lép félre az megteszi máskor is. Bizonyos nők a megváltozott hormonháztartás miatt kevésbé vagy jobban kívánják az együttlétet mint máskor ez csak tovább növeli bizonyos férfiakban a mellőzöttség érzését. Nem ő van a középpontban vagy nem olyan fontosak az ő igényei mint máskor. A másik ok, amiért egy férfi ilyenkor félre léphet, hogy amikor a terhes feleségével van olyan lehet számára mintha a gyermekével is együtt lenne. Ez pedig egy feloldhatatlan tabu. Természetesen ez nem egészséges de nem is kóros. Nem gondolom, hogy ez nagyobb szemétség lenne mint ha máskor lépne félre. A megcsalás az megcsalás. MINDÍG
2017. aug. 28. 09:09
 17/19 anonim ***** válasza:
69%

Azért ilyenkor, mert

- nem bírnak az ösztöneikkel, és

-- tartanak tőle, hogy árthat a gyereknek

-- megváltozott az anya,

--- nem az a a testalkat amit választottak, ha megváltozol, már inkább más kell neki

--- máshogy viselkedik, mint korábban, és ezt nem tudják feldolgozni, továbbra is a barátnő szintet keresik, nem képesek továbblépni a következő lépcsőre

Akármelyik is a fentiekből, egyik sem jó jel egy anya számára, a pasi vagy képes felnőni a helyzetre vagy félrejár és esetleg le is lép előbb-utóbb.

Én amúgy férfiként nem tudom, hogy mi visz ilyesmire más férfiakat, kell egy jelentős fokú éretlenség hozzá szerintem.

2017. aug. 28. 17:31
 18/19 anonim válasza:
Szar lehet, ha egy kapcsolatban nem 100% a bizalom es a huseg. 😀 Lehet csak paran vagyunk ennyire szerencsesek, hogy minden tokeletes?
2017. aug. 29. 10:56
 19/19 anonim ***** válasza:

Sajnos tényleg gyakoribb ilyenkor a megcsalás (ez statisztikai tény), sőt a baba első évében is gyakori, de ennek rengeteg oka lehet, de amit én leginkább láttam ismerősi körben:

Sokszor a nő annyira el van foglalva a terhességgel/babával, hogy el is felejti, hogy létezik a párja és emiatt a férfi kívülállónak érezheti magát.

Előtte a férfi volt a világ közepe és hirtelen valaki más 'átveszi a helyét' és már nem ő legfontosabb, tehát keres valakit akinek a szemében ő A FÉRFI.

2017. dec. 24. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!