Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha még úgysem akarok gyereket legalább 10 évig, belemenjek?
Tőled függ, hogy el tudod-e ezt viselni. Mert ez akkor már úgy lenne igazságos, ha nyitott kapcsolatról lenne szó. Együtt vagytok, vele bújsz össze, vele beszélsz meg mindent stb... tehát szeretitek valahol egymást, csak néha máshol is levezetitek a testi feszültséget. Vannak ilyen kapcsolatok. Pont egy hónapja lett barátomnak egy haverja, akinek pont ilyen a kapcsolata. Eddig meg csak elvi alapon ismertem ezt a fajta kapcsolatot.
Ők jól elvannak így, egyiket sem bántja soha egyetlen alkalom mással sem.
Viszont ha te nem vagy ilyen beállítottságú, akkor szerintem csak sérülnél.
Nekem pl rosszul esne, ha egy férfi így akarna velem kapcsolatot. Nem tudnék belemenni, nem tudnék úgy senkihez én se hozzáérni, hogy nem szeretem, nem vagyunk kapcsolatban.
Nálatok működhet így is, én viszont ezt észlelve hagynám ezt az egészet és keresnék olyan férfit, akivel e témában egyezik a véleményünk.
Az első komment a szívemből szólt..
De tulajdonképpen megérdemelnétek egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!