Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha még úgysem akarok gyereket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha még úgysem akarok gyereket legalább 10 évig, belemenjek?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok, van egy srác, akibe már régóta szerelmes vagyok, és mondhatni "együtt vagyunk", viszont ő közölte, hogy nagyon szeret velem lenni, de neki alkalmanként kell, hogy lefeküdjön másokkal is. Engem ez nagyon rosszul érint, viszont tudom jól, hogy ha most összejönnék egy komoly kapcsolat céljából valakivel, ő sem lesz hozzám 30+ évig hűséges, sehol nem tudok olyan kapcsolatról, ahol ne történt volna megcsalás stb. Tehát érdemes addig benne maradnom egy ilyen "kapcsolatban", amíg úgysem akarok én sem gyereket szülni, házasodni? Vagy inkább legyek egyedül addig.
2017. jún. 17. 15:05
 1/7 anonim ***** válasza:
97%
Nokent olvasni is kellemetlen, hogy meddig alaznad magadat egy farokert mindenfele indokkal...
2017. jún. 17. 15:08
 2/7 Heart of Darkness ***** válasza:
99%
Elég gáz felfogásod van, már ne is haragudj. Hidd el, hogy számtalan olyan kapcsolat létezik amiben nincs megcsalás és én még mindig annak a híve vagyok, hogy csak úgy, és csak akkor jövök össze valakivel, ha úgy érzem ő lehet az a személy aki mindig velem lesz.
2017. jún. 17. 15:11
 3/7 anonim ***** válasza:
85%

Tőled függ, hogy el tudod-e ezt viselni. Mert ez akkor már úgy lenne igazságos, ha nyitott kapcsolatról lenne szó. Együtt vagytok, vele bújsz össze, vele beszélsz meg mindent stb... tehát szeretitek valahol egymást, csak néha máshol is levezetitek a testi feszültséget. Vannak ilyen kapcsolatok. Pont egy hónapja lett barátomnak egy haverja, akinek pont ilyen a kapcsolata. Eddig meg csak elvi alapon ismertem ezt a fajta kapcsolatot.

Ők jól elvannak így, egyiket sem bántja soha egyetlen alkalom mással sem.

Viszont ha te nem vagy ilyen beállítottságú, akkor szerintem csak sérülnél.

Nekem pl rosszul esne, ha egy férfi így akarna velem kapcsolatot. Nem tudnék belemenni, nem tudnék úgy senkihez én se hozzáérni, hogy nem szeretem, nem vagyunk kapcsolatban.

Nálatok működhet így is, én viszont ezt észlelve hagynám ezt az egészet és keresnék olyan férfit, akivel e témában egyezik a véleményünk.

2017. jún. 17. 15:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked nem okoz lelki sérülést, akkor hajrá, mások vagyunk más igényekkel. Viszont ez nem űgy működik, hogy ha házasodtok/gyereket vállaltok, akkor egyszercsak monogámok lesztek, ha addig nem voltatok azok. Ezek az igények nem változnak karikacsapásra.
2017. jún. 17. 15:35
 5/7 anonim ***** válasza:
98%

Az első komment a szívemből szólt..

De tulajdonképpen megérdemelnétek egymást.

2017. jún. 17. 21:31
 6/7 anonim válasza:
100%
Ez nem kapcsolat. Nyitott kapcsolat lehetne, ha te is lefeküdnél másokkal, de igy csak dugni kellesz neki. Vedd észre magadat, ő egy tuskó. Ne legyél buta liba.
2017. jún. 19. 23:00
 7/7 anonim válasza:
100%
Nem elég,hogy ez az emberek egymás iránti tiszteletlensége,becstelensége.Aki akarja csinálja.De az biztos,hogy én a nemi betegségek miatt is félnék.Bármikor történhet baleset és te nem tudhatod milyen igénytelen emberekkel volt együtt az illető (mert ezt sem kapcsolatnak se párodnak nem nevezném maximum dugópartnernek és a szüleimnek sem mutatnék be egy ilyen embert...)
2017. aug. 24. 06:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!