Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti szültetek volna gyereket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szültetek volna gyereket nős férfinak?

Figyelt kérdés
A nő 39 éves és egy egyéjszakás kapcsolatból teherbe esett egy olyan férfitól, aki nős. A férfit pár hét együttjárás után visszaküldte a feleségéhez, de amikor megszületett a gyerek a pasi ismét felbukkant. Most együtt élnek és közös jövőt terveznek, ugyanis szerelmes a pasi, meg lehet, hogy a nő is. A kérdés az, hogy ti szültetek-e volna nős pasinak gyereket, tudva, hogy egy házasságot tesztek tönkre? Morálisan hogy lehet ezt megítélni?
2016. szept. 17. 18:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
64%

Én egyetlen pasinak se szülnék gyereket! Nemhogy házas férfinak.

Majd 40 évesen gyereket szülni egy féregnek. Bravó! Az ilyennek csak gratulálni tudok. Utána meg megy a rinyálás,hogy jaj megcsalt az a szemét! Egyedulállo anya lettem.

Meg is erdemli majd!

A pasas hány éves?

2016. szept. 17. 18:04
 2/11 anonim ***** válasza:
81%

Nemhogy nem szültem volna, alapjából véve nem lettem volna olyan hülye, hogy nős férfival kezdek.

De hát kinek meddig terjed az esze ugyebár...

2016. szept. 17. 18:04
 3/11 anonim ***** válasza:
75%
Ismerek hasonló szitut. Nős pasi, de a szerető, minden kép tőle akart gyereket. Vagy is, már 15 éves a gyerek. Tulajdonkép, a nő azóta sem bánta meg. A másik esetben meg két gyereket szült a nős pasinak.
2016. szept. 17. 18:08
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

Nem, de én is sok hasonlóesetről tudok, én sem értem.

Miért, neked (még) nincsenek kisiklásaid? Majd lesznek :)

2016. szept. 17. 18:15
 5/11 A kérdező kommentje:

Nem, nekem nincsenek kisiklásaim és nem is lesznek! Hűséges voltam és az is leszek.

A másik kérdésre válaszolva: a pasi 32 éves és van már egy gyereke, előző házasságából, akivel nem foglalkozik.

2016. szept. 17. 18:18
 6/11 anonim ***** válasza:
70%

Ez az a szituáció, ami velem nem történhet meg.

Kezdve azzal, hogy nem megyek bele egyéjszakás kalandba.

De tegyük fel, hogy...

Akkor sem nős pasival, az abszolút tabu számomra.

De tegyük fel, hogy...

Mindig védekezek, főleg úgy, hogy tudom is magamról, hogy elsőre teherbe esek.

De tegyük fel, hogy...

Még mindig ott tartok, hogy ki az a hül.ye, aki 39 évesen egyedülálló anya akar lenni olyan apától, akit nem is ismer, csak egyszer dugtak?! Kövezzetek meg, de nem tartanám meg, és szerintem mindenkinek így a legjobb.

39 évesen szülni sem egészséges, de az a kisebb gond.

A nagyobb az, hogy telik az a roha.dt idő. Szerencsétlen gyerekkel óriási kitolás, hogy amikor ő 25 éves, akkor ápolhatja a 64 éves anyját, ahelyett hogy elkezdhetné az önálló, független életét.

Az már a pasit minősíti, hogy képes volt belemenni egyéjszakásba házasként, nem védekezik, stb.

2016. szept. 17. 18:19
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Mennyi idős vagy kérdező? Még gondolom több van előre, mint hátra, szóval...
2016. szept. 17. 18:21
 8/11 A kérdező kommentje:

Én 45 éves vagyok.

Egyébként a nő úgy gondolta, hogy meddő, mert eddig nem esett teherbe, ezért nem védekezett. A pasi meg nem mondta, hogy nős, csak később derült ki.

2016. szept. 17. 18:37
 9/11 anonim ***** válasza:
67%
Nem. A gyerekeimnek édesapára van szüksége, nem pedig egy apának csúfolt patkányra.
2016. szept. 17. 19:00
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Úgy gondolta... :) te, én még az orvosoknak sem hiszek. Nekem is azt mondták, hogy nehezen eshetek teherbe, ehhez képest a gyakorlat merőben mást mutat.
2016. szept. 17. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!