Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szültetek volna gyereket nős férfinak?
Én egyetlen pasinak se szülnék gyereket! Nemhogy házas férfinak.
Majd 40 évesen gyereket szülni egy féregnek. Bravó! Az ilyennek csak gratulálni tudok. Utána meg megy a rinyálás,hogy jaj megcsalt az a szemét! Egyedulállo anya lettem.
Meg is erdemli majd!
A pasas hány éves?
Nemhogy nem szültem volna, alapjából véve nem lettem volna olyan hülye, hogy nős férfival kezdek.
De hát kinek meddig terjed az esze ugyebár...
Nem, de én is sok hasonlóesetről tudok, én sem értem.
Miért, neked (még) nincsenek kisiklásaid? Majd lesznek :)
Nem, nekem nincsenek kisiklásaim és nem is lesznek! Hűséges voltam és az is leszek.
A másik kérdésre válaszolva: a pasi 32 éves és van már egy gyereke, előző házasságából, akivel nem foglalkozik.
Ez az a szituáció, ami velem nem történhet meg.
Kezdve azzal, hogy nem megyek bele egyéjszakás kalandba.
De tegyük fel, hogy...
Akkor sem nős pasival, az abszolút tabu számomra.
De tegyük fel, hogy...
Mindig védekezek, főleg úgy, hogy tudom is magamról, hogy elsőre teherbe esek.
De tegyük fel, hogy...
Még mindig ott tartok, hogy ki az a hül.ye, aki 39 évesen egyedülálló anya akar lenni olyan apától, akit nem is ismer, csak egyszer dugtak?! Kövezzetek meg, de nem tartanám meg, és szerintem mindenkinek így a legjobb.
39 évesen szülni sem egészséges, de az a kisebb gond.
A nagyobb az, hogy telik az a roha.dt idő. Szerencsétlen gyerekkel óriási kitolás, hogy amikor ő 25 éves, akkor ápolhatja a 64 éves anyját, ahelyett hogy elkezdhetné az önálló, független életét.
Az már a pasit minősíti, hogy képes volt belemenni egyéjszakásba házasként, nem védekezik, stb.
Én 45 éves vagyok.
Egyébként a nő úgy gondolta, hogy meddő, mert eddig nem esett teherbe, ezért nem védekezett. A pasi meg nem mondta, hogy nős, csak később derült ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!