Mi az előnye\hátránya annak, hogy gyereket szültetek?
Hello,
Szeretnék kisbabát viszont nem tudom, hogy mennyire változtaná meg a mostani életemet ha lenne egy babám?!
Gondolok itt a szexualitás gyakoriságának csökkenésére, kevesebb szabadidő, több kiadás, álmatlan éjszakák, kevesebbet lehetünk a párommal kettesben, nincsen hétvégente 11-kor kelés, görbe éjszakák..stb
De mi az előnye? Miért jó anyának lenni? Hány évesen szültetek először? Megbántátok?
ha ezek az első gondolataid akkor egyértelműen várj vele még 1-2 évet!
hatrany: amiket írtál. szabadidő hiánya, első pár hónapban no sex, változik az enkeped es nincs spontaneitás
előnye: minden más! leírhatatlan érzes.. a mosolya reggel, h igazi család vagytok, ahogy a párodat látod apává válni, ahogy érzed,h egyre boldogabb és felszabadultabb leszel.
Hogy mennyire fog megváltozni az életed? Ennyire:
Nem lesznek: szabadidő, pénz, kipihent éjszakák, idő pároddal kettesben, hétvégén lusti, görbe éjszakák.
Tehát amit felsoroltál.
Persze ez csak rajtatok múlik, hogy hogyan alakítjátok ki az életeteket. Viszont ha ezek nagyon fontosak még nektek, akkor inkább várjatok.
Fenekestül felfordul majd minden :D
7+1 hkm meglepetés babával :)
30 fölött szültem, teljesen megváltozott az életem. Segítségünk nincs, férjemmel csak egymásra számíthatunk. Szabadidő szinte nulla, ami van, az is gyerekkel zajlik. De szeretem így az életem, semmiért nem cserélném, még ha néha jól is esne pár órára a régi életembe visszalépni (hogy aludjak egy jót, több idő legyen barátnőkre, stb). Az biztos, hogy mostani fejjel már üresnek érezném a napjaim, és minden nehézség mellett azt a szeretetbombát, amit kapok a gyerektől, semmiért nem adnám.
Ti érzitek, mennyire álltok készen egy gyerekre. Amíg az előnyeit, hátrányait vizsgáljátok, talán várjatok picit.
szia. bennem is ugyan ezek a kérdések kavarogtak, amikor megbeszéltük a párommal, hogy jöhetne már a baba. én úgy gondolom, teljesen természetes, hiszen valami új következik, amiben nincs tapasztalatod.
egyébként mennyire vannak görbe éjszakáitok ? és mennyire igénylitek, hogy sok szabadidőtök legyen ?
mi a párommal nem igazán görbe estézünk már, vagy legalábbis nagyon nagyon ritkán. úgy érezzük, túl vagyunk már azon az időszakon, és nem hiányzik egyikünknek sem. már egy hónapja abbahagytam a fogamzásgátló szedését, mert ha jönni akar, akkor mi készen állunk rá :)
egyébként 24 vagyok, a párom 25.
Hat azok kozul amit felsoroltal a kevesebb szabadido es kettesben toltott idot tudnam hatranyra felhozni.
A kiadas annyival nem nagyobb. Szex is ugyanolyan gyakran van. Sot meg gorbe estet is szoktunk csapni mert mindket lany eleg jo alvo, pedig a kisebb meg csak 4 honapos.
Nem bantam meg egyiket sem, annak ellenere hogy a nagyobb az elso hazassagombol van es borzalmas a viszony az apjaval. Es a gyerek is tole orokolt szinte mindent es nagyon nehez vele. De nagyon szeretnivalo :) a pici meg egyertelmu :) 22 evesen szultem eloszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!