Hálós vagy fa járóka? Melyiknek mi az előnye és a hátránya?
Nekünk egyértelműen fa, sorolom az indokokat. Bár biztos lesz aki a hálósat részesíti előnyben, nekünk ez vált be.
1: nem olyan "bezárt"
2: ki tud nyúlni belőle, így tanulta meg, hogyan kell elfordítani a tárgyakat ha vissza szeretné venni ami kiesett.
3: meg tud benne kapaszkodni, így könnyen gyakorolhatja a felállást.
4: természetesebb anyagból van
5: esztétikusabb (bár ez ízlés kérdése)
Utólsó válaszolónak: miért lenne felesleges? Még nagyon sokáig kihasználhatják! Én nagyon szeretem, hogy ha pl. csöngetnek és ki kell mennem, akkor nem szabadon hagyom a gyereket a lakásban, hanem biztonságban van a járókában addig is. Ha tudok rá figyelni, akkor természetesen nem rakom bele, de vasalásnál is nagy előny, hogy nem kell aggódnom az esetleges baleset miatt. Az ördög nem alszik! A kicsi pedig szereti, jókat játszik a járókában.
Az első válaszolóval sok mindenben egyetértek. Szebb a fa, praktikusabb a felállás tanulásához is, viszont ha elesik, a hálós kevésbé üt. Nekünk hálós van, szeretjük, összecsukva kis helyen elfér, de néha én is elgondolkodom, nem lett volna-e jobb, ha fát veszek...
Én is a fa felé hajlok, de a férjem kérdezte miért nem jó a hálós?!
Szerintem nagyon csúnya a hálós, meg nem olyan tágas.
Nagyon köszi a válaszokat!
21:27es vagyok
:)
akkor lehet csak az én fiam utálja
amióta pörög-forog,csúszik-mászik,fel ül.nem szeret benne lenni.ordít.
ha csengetnek a hónóm alá kapom és megyek ajtót nyitni
:)
Nekünk hálós van és nagyon bevált.
Abszolút nem csúnya, a célnak tökéletesen megfelel.
Fontos: ha elesik benne a kicsi, nem üti be a fejét sehova!
A fa járókánál ez nem mondható el!
A mienkben volt 4 műanyag kapaszkodóka, amikbe kapaszkodva megtanulta magát felhúzni (na nem 5,5 hónaposan, hanem később). Az alja pedig aranyos macikkal volt díszitve. Miért csúnya? Miért kell annyira ragaszkodni a természetes anyagokhoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!