Tapasztalt anyukák, huggies, pampers, vagy liberó? Melyik jobb, és általában melyiknek a legkedvezőbb az ára (db ára)?
Ez olyan dolog, hogy magadnak kell kitapasztalni :)
Nekünk 2-es méretből mindegyik jó volt, 3-asból már csak a huggies (a felsoroltak közül). Én huggiest, tesco-sat és háppy-t szoktam venni, attól függően, hogy melyik akciós.
A Tescoban mostanában többször is volt Huggies akció.
A Liberohoz szokott lenni DM-kupon.
A Pamperst nem szeretem.
Nekem minden korban más vált be. Mindhármat használtuk, de a legkevésbé a Huggies vált be.
A Pampers és a Libero nagyon jók, a különbség a szabásában és a vastagságában van. Ezért nem mindegy, hogy milyen alkatú babára melyiket adod. Ki kell tapasztalni.
Szerintem ha combos, akkor a Libero a legjobb. A Pampers vékonyabb babákra kényelmes szerintem. Ilyen súllyal már mehet a 6-os a Libero-ból.. Mi is azt használjuk 13-14 kilós kisfiamnak:-) Én nagyon szeretem:-)
Nem olyan pihe-puha mint a Pampers, de valahogy szélesebb, kényelmesebb és nincs illata:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!