Pampers Active baby vagy Pampers Sleep&Play? Melyik jobb és miért?
Figyelt kérdés
2011. jan. 13. 20:34
1/10 anonim válasza:
active baby.a s&p nem jött be,nekünk kifolyt belőle a pisi és nagyon kevés ideig bírta,sűrűn kellett cserélni.
2/10 anonim válasza:
Mi az Active Baby-t vesszük, szerintem az jobb. De múltkor pl. sleep&play-t vettünk, mert nem volt akciós a másik. Az is jó, de sokkal jobb az active baby.
3/10 anonim válasza:
activ baby, és azért mert gumis az oldala. nem folyik ki belőle a pisi.
4/10 anonim válasza:
Szerintem is az active baby, mi mindkettőt használjuk attól függ melyik akciós, de ezt jobban szeretem a gumis dereka miatt.
5/10 anonim válasza:
Hármas mérettől mi is csak az active baby pelust vesszük, a gumis tépőzár miatt. A sleep&play túl merev, kettes méretben még jó volt, de a hármas méretnél már nagyon zavaró volt a totál merev derékrész.
6/10 anonim válasza:
Activ baby! Ez elöttem szólók már leírak mindent, ami e fajta mellett szól!
7/10 anonim válasza:
Nekünk is az előbbi vált be jobban. A Sleep&Play-nél alig vártam, hogy elfogyjon. Azzal nagyon melléfogott a Pampers.
8/10 anonim válasza:
Én is alig várom, hogy elfogyjon a Sleep&Play!!! Most folyt ki egy rakás kaki, elöl, oldalt, hátul, mindenhol!!! Ha DM-ben 25%-os kuponnal veszed az Aktív baby-t, még olcsóbb is, mint a Tescoban a Sleep&P-t!
9/10 anonim válasza:
Active baby jobb, sűrűbben kell cserélni a S&P-t.
10/10 anonim válasza:
Én S&P használok napközben éjszakára a másikat. Majd elfogy.
Ajándék lónak ne nézd a fogát. Még mindíg jobban jártunk, mint a 2es méretnél, mert anyós meglepett minket egy kis csomag WINNYs pelussal ami tiszta nejlon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!