Hálós vagy fa járóka? Melyiknek mi az előnye és a hátránya?
Figyelt kérdés
5 és fél hónapos kislányunknak szeretnénk venni.2009. febr. 22. 21:09
11/12 anonim válasza:
Szia nekem mindkettő gyermekemnél hálós volt és most is azt vennék. Nagyon szépek vannak és van benne kapaszkodó és nem veri be a fejét a fába. Azt is szerettem benne hogy könnyen tudtam vinni bárhová.
12/12 anonim válasza:
Emlékszem, hogy én kiskoromban nagyon szerettem a járókát, saját birodalmamnak tekintettem, és amikor 3 éves koromban elajándékozták, mondta anyukám, hogy sokáig visszaköveteltem:-) Kislány koromban is minden barátnőm kistestvére járókában volt, így az anyuka nyugodtan tudott tenni-venni. De manapság nem is láttam gyereket járókában. Az unokaöcsémnél próbáltuk, de mindig kimászott belőle... Pedig egy állandóan szabadon lévő totyogó leállítja az életet, és kimeríti a szülőket (nagyszülőket, stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!