Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti szültetek volna gyereket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szültetek volna gyereket nős férfinak?

Figyelt kérdés
A nő 39 éves és egy egyéjszakás kapcsolatból teherbe esett egy olyan férfitól, aki nős. A férfit pár hét együttjárás után visszaküldte a feleségéhez, de amikor megszületett a gyerek a pasi ismét felbukkant. Most együtt élnek és közös jövőt terveznek, ugyanis szerelmes a pasi, meg lehet, hogy a nő is. A kérdés az, hogy ti szültetek-e volna nős pasinak gyereket, tudva, hogy egy házasságot tesztek tönkre? Morálisan hogy lehet ezt megítélni?
2016. szept. 17. 18:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
25%

Bele sem mennék ilyen kalandba, más típus vagyok. Szóval fel sem merülne a lehetősége, hogy így legyen gyerekem.

De az a nő belement, és 39 éves, én megértem, hogy megtartotta a babát még így is.

2016. szept. 17. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!