Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan férfiak akik 10+ éve vannak együtt a párjukkal és még nem csalták meg?
A barátnőm a személyiségével vett le a lábamról, mert amikor megláttam először akkor taszított a külseje. De kedves, jószívű, jóindulatú lány volt, egy csomó közös vonással + vidám természetű. És miután barátok lettünk szinte az összes korabeli barátnőjének bemutatot hátha valamelyikkel összejövök.
De ő mondta nekem először nők közül, hogy jóképű vagyok, hogy mennyire csodál mert lélekben erős vagyok... Mire feleszméltem már egy csinos lány sem érdekelt csak ő járt a fejemben! És udvaroltam neki vagy 2 hónapig, mire szerelmet vallotam.
Alkalom lett volna megcsalni, de még 10 év után is szeretem. Ha meglátom már merev leszek odalennt. Amikor magába bolondított a nyíltságával, kedvességével, mosolyával... én elvesztem. Azóta is csak vele tudom elképzelni az életem. Vannak csinos lányok, kedves lányok de egyik sem ér a nyomába.
Sosem éreztem, hogy valami hiányozna a kapcsolatunkban, hogy más kéne.
Szóval könnyen kibírtam megcsalás nélkül, mert olyan tökéletesen kiegészít, hogy még most sem vágyok más nőre!
Apukád megcsalta anyukádat? Együtt élnek a szüleid?
Olyan szánalmasak az ilyen kérdést kiírók!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!