Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek csak azért vannak együtt a jelenlegi párjukkal mert nem találtak még jobbat?
Nem figyelhetsz meg ilyesmi, mivel nagy valószínűséggel NINCSEN rálátásod több ezer párkapcsolatra amiből lehetne bármiféle mintára következtetni. Az, hogy neked az ismeretségi körödben akadt 1-2 ilyen kapcsolat abból az ég világon NEM következik semmi sem.
Bármilyen hihetetlen sok ember azért van együtt a párjával, mert szeretik egymást és jól meg vannak, nem pedig azért, mert még nem találtak jobbat..
Hogy "figyelted meg"? Belelátsz az emberek fejébe, vagy mi?
Azt se értem, mit jelent, hogy "jobb"? Az én nézetem az, hogy biztos vagyok benne, hogy van olyan férfi, aki okosabb a páromnál, biztosan van, aki erősebb, és így tovább kvázi minden tulajdonsággal. De összességében, a teljes jellemet, külsőt, szokásokat, az egész emberi lényt figyelembe véve "jobb" nem tudom, hogy lehetne valaki. Definiáld, mit értesz ez alatt.
Részben igaz csak:
Az emberek egy része valóban ilyen beletörődő /"nyuszik"/, de leginkább a 40 körüliek, ill. utániak, előtte még kavarognak egymással, másokkal.
Másrészt mintha azt látná az ember, hogy sokan mindenki mindenkivel alapon szórakozik kortól függetlenül...
megfigyelted...aham....
Sületlenség amiről beszélsz.
De igen vannak ilyen emberek , de ezt nem fogják kiteregetni és ezt nem tudhatod senkiről míg nem ismered meg teljesen és nem látsz a fejükbe.
Akik ilyen kapcsolatban vannak ott, az egyik fél vak, vagy csak tűr és tűr és néha már szánalmas illetve vannak képmutatók is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!