Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből lehet látni, ha valakinek volt már egy (néhány) komoly párkapcsolata a jelenlegi előtt? Ha nem volt, azt honnan lehet látni? És ha volt már?
Volt már olyan, hogy ilyen szempontból a másik fél (vagy esetleg ti) pozitívan vagy negatívan csalódott? Ez alatt azt értem, hogy ha azt hitték vagy hittétek, hogy volt már egy néhány komoly párkapcsolata a másiknak, de közben még sosem? Illetve fordítva lenne a negatív csalódás. Hogy ha az előbbi volt, akkor az mit takar? Mármint azt, hogy készen áll egy komoly kapcsolatra, úgy, hogy addig mondjuk egy pár volt vagy még egy komolytalan, gyors, egyéjszakás sem volt? Vagy pedig az adott illetővel tényleg nagyon komolyra tervez? Esetleg azt is érezheti ebből a két fél, hogy számukra a párjuk lesz az igazi? És ezt, hogy a másik lesz az igazi számukra, ezt miből lehet érezni?
Előre is köszönöm a normális válaszokat, nekik fog menni a zöld pacsi! És bocsánat, ha nagyon keszekusza lett ez az egész nektek! 22/F
#2 Szerintem a kérdező nem föltétlenül agyalni akar ezen, talán arra kíváncsi, hogy mások észreveszik-e rajta, ha netán sosem volt kapcsolata anélkül, hogy ezt közölné. Mennyire lehet ezt “elrejteni”?
Annyit tudok, hogy én az első kapcsolatomban teljesen más voltam, mint a mostani kapcsolatomban:)) Nem tudom, hogy más hogy van ezzel.
Ha sosem volt kapcsolata valakinek, akkor sok esetben biztos látszik az illetőn, hogy fura alak, aki taszítja a legtöbb ellenkező neműt:D (Tisztelet a kívételnek)
Bár nem lehet annyira pontosan belelátni az ember múltjába így első ránézésre, az biztos, de feltűnőbb tulajdonságokat igen. Pl. van akinek azért nem volt párkapcsolata, mert zárkózott, aszociális, képtelen érzelmileg ráhangolódni másikra. Ez látszik rajta. Csak egy példa volt, de sokféle eset van.:)
A kérdésed többi részére én is csak azt tudom mondani, hogy ezeket csak kommunikációval tudod meg, azt hogy ki-ki mit tervez veled, számíthatsz-e rá, van-e jövőtök. Nem csak kommunikáció, hanem sok más, a tettei alapján is megismered, ehhez idő kell. Naívitás lenne azt hinni, hogy azt ilyesmit első ránézésre ellehet dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!