Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Csaltak már meg Titeket?
Figyelt kérdés
Meséljetek. :)2018. okt. 12. 11:30
2/12 anonim válasza:
Most komolyan arra akarsz élvezkedni hogy ezt mások ideírják neked? Nagyon beteges/szánalmas vagy. Egyébként meg jópár hasonló kérdés volt már.
3/12 anonim válasza:
Csaltak meg, de nem publikus....
5/12 anonim válasza:
Egyszer külföldön éltem 2 hónapot, közben az akkori csajom lelépett egy franciával. Én pedig ezért kint lekúrtam egy ausztrált.
6/12 anonim válasza:
Csaltak már fel, le, át és ki, de meg még sosem :D
7/12 anonim válasza:
Őszintén, ezt honnan lehet tudni biztosra, hogy nem történt még meg? Tudni nem tudok róla.
8/12 anonim válasza:
Elképzelhető.
Biztosan senki nem jelentheti ki, hogy őt soha sem csalták meg - mindig az érintett tudja meg legutoljára!
9/12 anonim válasza:
Egyik férfi sem szeret villogni a "szarvaival". Ezért nem fognak itt tolongani, mert az elég kínos nekik. Pedig csak el kellett volna gondolkodniuk, hogy mi vezetett nekik odáig, hogy egy nő mellettük félre menjen, vagy elmenjen. Egyszerűbb nekik fújtatni, mint önmagukba nézni, és egy komoly önvizsgálatot tartani.
10/12 anonim válasza:
Ja és ez nem a kérdezőnek, hanem az utolsónak szólt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!