Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan ferfiak akik evek ota egyutt vannak a baratnojukkel es sose csaltak meg oket?
Figyelt kérdés
Nem igaza hiszem hogy van. Kivancsi vagyok a velemenyetekre2018. aug. 18. 16:54
1/12 anonim válasza:
Jó is lenne olyan nőt találni ki mellett éveket lehetek.
Biztos nem csalnám meg. Ha valami nem működik, akkor vagy megbeszélnénk vagy szakítanék.
2/12 anonim válasza:
Én 5 évig voltam vele együtt, és abszolút nem érdekelt más nő. Ha valakit szeretek, akkor nekem csak ő kell :) ilyen is van, de nem divat.
3/12 HaEv válasza:
Kedves Kérdező!
Ha a cipellőmet levenném, se lenne elég ujjam, hogy megszámoljam, hány férfi ismerősöm van, aki nagyon és régóta szereti a feleségét és - nem zökkenőmentes, de - jó házasságuk van, abszolút fel se merül a megcsalás.
4/12 anonim válasza:
hagyjuk ezt..van sok..őket rendszerint megcsalják
5/12 anonim válasza:
Nem ismerek olyan megbìzható fèrfit akit mèg nem csaltak meg előbb-utóbb.Ilyenek a nők , ez van.Amikor patkány vagyok csak akkor van megbecsülès ,amikor kedves fordul a kocka.Nem baj ...
6/12 anonim válasza:
A párom. Sosem csalta meg egy barátnőjét sem, ahogy én sem senkit.
Van már egy csodás kisfiunk, és tervezzük az esküvőt és a tesót.
7/12 anonim válasza:
Jelen. 14 éve vagyok együt a barátnőmmel. Nem csaltam meg. Miért olyan hihetetlen ez?
8/12 anonim válasza:
Vagyok. És most mi lesz? Elhívsz randira? :D
9/12 anonim válasza:
Miért ne lenne? Ez egy rossz gondolkodás.
10/12 anonim válasza:
10 éve együtt, nem csalt meg soha. Pedig 3 évig nem feküdtem le vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!