Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nő létedre miért csalod a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nő létedre miért csalod a férjedet/pasidat?

Figyelt kérdés
És akarsz ezen a jövőben változtatni?

2022. okt. 4. 18:33
 81/94 anonim ***** válasza:
43%
78: en biztos nem szednem szet a csaladomat egy megcsalasert. Kulonben meg azt hiszed a kovetkezo nem teszi meg? Dehogynem, foleg ha ilyen stilusu no vagy. Es akkor majd szolithatnak par evente mas embert apanak.😀
2022. dec. 23. 12:31
 82/94 anonim ***** válasza:
54%
Értjük, hogy igénytelen vagy, de azért a nők többségébe szorult egy kis tartás, nem mindenki engedi meg, hogy rongyként bánjanak vele
2022. dec. 23. 12:42
 83/94 anonim ***** válasza:
27%
82: abban a noben van akkor tartas aki elszakitja a gyerekeitol az apjukat egy kicsi hibaert ami a ferfiak nagy reszere jellemzo? Az a baj a mai kulturaval,hogy a nagy egyenloseg neveben egyforma viselkedest varunk a ferfiaktol es a noktol, pedig egyaltalan nem realis
2022. dec. 23. 21:53
 84/94 anonim ***** válasza:
73%
Az előző szavaival élve egyenlőség. Na itt is van a baj. Nem egyenlőségről kellene vitázni hanem arról, hogy a gyermek milyen embermintát vesz át a szülőktől. Ha apa csalt, kétlem, hogy anya nyugodt, szeretetteljes maradna apa felé. Mérgező légkörré válik az otthon. Egy gyermeknek nem jó az ilyen légkör. Bummm
2022. dec. 24. 05:55
 85/94 anonim ***** válasza:
30%

Az is igaz, de ott is az anyuka a naiv hogy nem szamitott ra. Ilyen az elet... Ez az "egyenloseg" meg mese habbal, ameddig 2 dolog (a 2 nem) kulonbozik, addig sose lesznek egyenloek mert lesz sok dolog amiben mashogy itelik meg oket (jogosan).

De a nezet elterestol figgetlenul, kivanok Kellemes Karacsonyt nektek😊

2022. dec. 24. 07:13
 86/94 anonim ***** válasza:
53%

86

Hát...itt egyedül apuka volt naiv, hogy nem számithatott rá, hogy úgy ki fogom b*szni mint macskát szarni, ha félrekur! Tudod, ez a normális, és nem az, hogy elnézem, hogy félrebasz! [(Nem válaszoltal a kérdésemre, (vagy elsiklottam felette) ● Ha téged megcsal a nő, akkor te is ugyanilyen elnéző vagy?)] (Nem baj, tudom a választ)

- Megtette! Viselje a következményeit! Senki lábtörlője nem vagyok! Nem baj, hogy te ezt nem igy gobdolod, jogod van hozzá, viszont nekem is jogom van igy cselekedni, válni! A gyerekeket pedig továbbra sem tiltottam el! Csak elmondtam nekik az igazat, hogy a biologiai apjuk, egy mocsadék féreg, akinek fontosabb volt a huszonéves gyakornokot megb*szni, mint ők! Nem mondtam, hogy "utáljátok a biologiai apatokat" - Ők döntöttek igy, miután megtudták, mit tett! Nem hivjak apának sem, csak "biologiai apának" - Azt tanitom nekik (és megjegyzem az uj férjem is), hogy nem nézzük el, ha lábtörlőnek használnak minket!! Igyekszem nekik jó irányt mutatni, hogy NEM VAGYUNK A HOZZÁD HASONLÓ FÉRGEKNEK A LÁBTÖRLŐI!!! RABSZOLGÁI, csak mert nőnek születtünk!

És főleg azt, hogy tanuljanak, mert akkor egyedül is megállnak az eletben, és ha hoznak rossz egy döntést, /(mint pl. én anno, ezt a férfit választottam biologiak apának)/ akkor egyetlen mozdulattal, ki tudjanak szállni a rossz kapcsolatbol, a megalázásból! Nem lesznek kiszolgaltatva egy olyan mocsoknak mint te!

Kellemes Ünnepeket!

A válasszal ne faradj, kilalcsoltam a kerdés követését!

2022. dec. 24. 08:39
 87/94 A kérdező kommentje:

87. Köszönöm, hogy kikövetted a kérdést, így nem fogod szétoffolni a topikot legalább…

A többieknek írom, hogy az, hogy kivágta a megcsaló férjét, rendben van. Logikus következmény az emberek fele számára.

De az, hogy apukát féregnek nevezi a gyermekei előtt, a gyermekeket apuka ellen uszítja, lejáratja, és az új kanját meg apukának nevezteti, nos ez nemhogy nincs rendben, de büntetőjogi kategória.

Főleg azért, mert ahogyan kibontakozik bársonyos stílusa és aranyos személyisége, tegye fel a kezét, aki nem érez egyre nagyobb szimpátiát az exférj iránt, és nem érzi egyre inkább úgy, hogy jogos volt félrejárni egy ilyen nő mellől…

2022. dec. 24. 08:46
 88/94 anonim ***** válasza:
53%

@88

Miért? Hogyan kéne erre reagálnia? "Aranyosan"? "Bársonyosan?" Hogyan kellene erről nyilatkoznia? Vidáman? Mit tanitson a gyerekeinek? Hogy el lehet nézni, hogy apu olykor más nőket is megdug? Nem tudom, hány évesek a lányai (?), de nekem is lányaim vannam, és arra nevelem őket, hogy az ilyesmit nem fogadjuk el, és nem nézzük el! A gyerekeinek pedig nem tett rosszat! Ez egy jó minta nekik, mert most egy rendes apa neveli őket, nem valaki olyan, akinek nem a családja volt fontosabb ! Mert nem az történt, hogy a szemébe közölte, hogy mással akarok dugni/lenni, hanem a háta mögött! Én az apával nem tudok együtt érezni, már csak azért sem, mert a válásom előtt, mindent megtettem a férjemnek, mégis megcsalt, az én gyerekeim is emiatt "félárvák", én is elmondtam nekik, hogy mit tett az apjuk, (igaz, majdnem felnőttek már) azóta sem szólnak hozzá! Nem én kértem, ők döntöttek így!

Ha jól tudom, a büntetőjog nem tiltja meg, hogy az anya elmondja a gyerekeinek, hogy apuka mit tett! Szólj, ha rosszul tudom!

2022. dec. 24. 11:19
 89/94 anonim ***** válasza:
66%

#89 te legalább nem nevezted féregnek az apjukat. Persze nem szép dolog az, hogy csalt. A kérdező sem erre gondolt (#88), de azért a gyerekeket szándékosan ellene hangolni mennyivel jobb? Nem a gyerekeket csalta, hanem a feleségét.

Sajnálatos dolog, hogy a feleség még mindig nem tudta ezt elengedni és habzó szájjal bizonygatja, hogy milyen f.szfej a férje ő meg a csodanő.

Nem tudom, ha nálunk csalna a frleségem biztos fájna, de egyszerűen szánalmat és ürességet éreznék felé. Nem pedig szidnám éjjel nappal még évek múlva is.

Látszik, hogy a feleség még a mai napig nem tudta ezt feldolgozni és most így adja ki magából. Nem volt elég a gyerekeinek leférgezni, most még itt is kijelenti, hogy a lelkének könnyebb legyen. Bárcsak ide írta ki volna és a gyerekeinej meg annyit mondott volna, hogy apa mást szeret vagy hasonló. Mennyivel bölcsebb és érettebb lett volna.

És még1x, nem azzal van gond, hogy kidobta meg akár szidta 1-2 ismerősnek. Hanem, hogy a gyerekei előtt hordta le. Azt megszabhatja, hogy ő hogy viszonyuljon a volt férjéhez, de a gyerekeinek már nem szabhatja meg. Befolyásolja őket. A gyereknek hagy legyen joga saját magának eldönteni, hogy milyen ember is az apja. Lehet most még kicsik, nem értik, de ha felnőnek megértik ezt az egészet. Aztán lehet pont hiányozni fog nekik az apjuk és rájönnek, hogy igazából nem is egy f.szfej, mert egy értelmes ember. Aztán nehogy az anyjuk ellen forduljanak, mert az tiltotta őket az apjuktól.

Ahogy a kérdező is írta, a megnyilvánulása miatt sokkal szimpibb lett az exférj. Nyilván a feleség az élet más területein js hasonlóan reagált a problémákra. Ez elől menekülhetett az exférj. Tudta, hogy nem válhat, mert akkor is féreg lett volna...

2022. dec. 24. 13:32
 90/94 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 90-es. Elmesélek valamit. Elvált szülők gyereke vagyok. Anya is mást mondott és apa is, hogy miért lett vége. Mind a kettő a saját módján a másik ellen hangolt. Tök mindegynek tartottam attól a pillanattól kezdve, ahogy megértettem éredtebbként, hogy mi is történt. Addig csak vetődtem a kèt ember között, hogy hol ide sírok, hol oda. Igazából a felnőttek önzök. Vagyis az nekem ez jött át belőlük. Két külön világ voltak a szüleim. Jobb volt nem összeereszteni őket. Egyiknek sem lett újjabb párja. Én írtottam őket. Ez még rosszabb. A legjobb ha van, nem egyedül öregszik meg a szülő és boldog és jó a kapcsolat a gyerekeikkel is. A másik meg, hogy bár nekem is lett volna mostoha anya vagy papa mert nem mint írtam nem egyedül látnám megvénülni l, megszomorodni őket.

Vigyázz milyen szavakat írsz le, mert azt hiszed okos vagy és igazad van, miközben egy nagy lós.ar az egész írásod, véleményed. Önző vagy és nem arra aszociálsz, hogy az a gyerek azt tekinti annak aki foglalkozik vele.

2022. dec. 24. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!