Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit gondolnal, ha a ferjeden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnal, ha a ferjeden noi illatot ereznel?

Figyelt kérdés
2022. márc. 1. 08:33
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
90%
Amilyen mennyiséget képesek egyesek magukra locsolni, elég ha egy ilyen közel ment el mellette vagy liftben hozzáért és egy hétig érezni utána
2022. márc. 1. 08:36
 2/29 anonim ***** válasza:
22%
Volt olyan, hogy a ferjemen megérezte a menyasszonya a parfümöt, csak akkor még a szeretője voltam.. 1 honapig. Aztán szakított. Azóta a férjem. Ha éreznék női illatot tudnám, hogy mit csinált előtte 😂
2022. márc. 1. 08:36
 3/29 anonim ***** válasza:
100%

Én a múltkor úgy jártam, hogy kabát megőrzőbe tettem le a kabátomat, mert egy konferencián voltam. Mikor délután visszakaptam a kabátomat olyat női illattal indultam el haza, mintha magamra fújtam volna a fél parfümériát.

Sosem léptem félre, nem is szándékozom, de elég egy ilyen helyzet és már tapad is. Vagy valahol leülve egy székre tárgyaláson, már jön a hosszú szőke vagy barna haj vagy illat. Ez fordítva is előfordulhat bárkivel.

Nem mondom, hogy ott is ez volt, de csak példaként leírtam, hogy nálam mik fordultak már elő...megcsalás nélkül.

37/F

2022. márc. 1. 08:50
 4/29 anonim ***** válasza:
0%
Miért te nem vagy nő? Esetleg melegek vagytok?
2022. márc. 1. 09:03
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
4-es! Ezt kinek szántad? Mert valahogy nem jön egy kommenthez sem :D
2022. márc. 1. 09:13
 6/29 anonim ***** válasza:
18%
Csak buta szegény
2022. márc. 1. 09:28
 7/29 anonim ***** válasza:
0%

#4 vagyok a kérdezőnek szántam :)

Egyébként nem tudhatjuk....lehet, hogy 2 férfiról van szó a kérdésben és a férfi párja nem férfi hanem női illatot érzett a férjén :)

2022. márc. 1. 09:33
 8/29 A kérdező kommentje:
Neem :) feleseg erezte a ferjen
2022. márc. 1. 09:39
 9/29 anonim ***** válasza:
27%
megkérdezném, hogy buizevagy
2022. márc. 1. 09:43
 10/29 anonim ***** válasza:
0%
óóó akkor semmi probléma nincs, csak egy másik nőt megvigasztalt aki kisírta magát a vállán.
2022. márc. 1. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.