Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnal, ha a ferjeden noi illatot ereznel?
Én a múltkor úgy jártam, hogy kabát megőrzőbe tettem le a kabátomat, mert egy konferencián voltam. Mikor délután visszakaptam a kabátomat olyat női illattal indultam el haza, mintha magamra fújtam volna a fél parfümériát.
Sosem léptem félre, nem is szándékozom, de elég egy ilyen helyzet és már tapad is. Vagy valahol leülve egy székre tárgyaláson, már jön a hosszú szőke vagy barna haj vagy illat. Ez fordítva is előfordulhat bárkivel.
Nem mondom, hogy ott is ez volt, de csak példaként leírtam, hogy nálam mik fordultak már elő...megcsalás nélkül.
37/F
#4 vagyok a kérdezőnek szántam :)
Egyébként nem tudhatjuk....lehet, hogy 2 férfiról van szó a kérdésben és a férfi párja nem férfi hanem női illatot érzett a férjén :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!