Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnak a foglalt pasik, mikor más csajt randira hívnak? Bőv. lent
Ezt komolyan kérdezed? Ilyen buta vagy, vagy ilyen naiv, vagy csak szimplán előadod a naivat, hogy megerősítést kapj, hogy nyugodtan ülj bele a pasi farkába?
De várj segítek. Az jár a fejében, hogy megtudna úgy dugni, hogy a barátnője nem jönne rá, így ha te is a gerinctelenek osztályába tartozol és vevő vagy a kamatyra, akkor 1-2x felpróbálna.
Én sem vágom, mit nem értesz kérdező?
Igen, velem is volt ilyen, kb ugyanígy: buliban találkoztunk, igen erősen flörtölt, átkarolta később a derekam is, érezhető volt a dolog... Aztán egy kedves kolléga idelépett egyszer, és kérdezte "a barátnőt, hogy ő hol van"? .. Én akkorát néztem, hogy mi a ... Mindenki előtt így nyomul, holott még a csajt is ismerik..
Mit akarna szerinted? Vagy mit érez? Elárulom, figyelj, nem kell matekzseninek lenni: meg akar húzni. Gyere össze vele nyugodtan, nem te vagy itt a különleges hópihe, ha azt gondolod, a te hátad mögött is ugyanígy fog ismerkedni, ahogy a mostaninál veled.
Komolyan, egy egyértelmű szituról mit nem lehet megérteni, mi van a másik fejében (= dugni akar), vagy tényleg ennyire naiv vagy?
U.I Ja, és rám is rám írt mindezek után még, meg minden, csak nálam pl leírta magát, és nem mentem bele, mi nem randiztunk.. :D
Te mit szeretnél vele? Nekem minden tiszteletem elveszik egy ilyen embernél, még dugásra sem mennék bele, de ha belemész, itt egy jó tanács: használj gumit, ha lehet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!