Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor egy hűtlen férfi visszatér a párjához arról a nőröl mit gondolnak azok az elhagyott szerető nők?
Szerintem elég beteg az a nő, aki úgy lesz szerető, hogy a feleséghez hasonlíthatja magát, és bármilyen vélemènye van róla. Most akkor ő érdekli, vagy a férj?
Ha a férj mégis a feleséget választja, akkor persze, hogy csúnyákat gondol róla, sőt a gyáva féreg pasiról is, aki előtte szídta a feleségét hónapokig. Sokszor csak itt esik le neki, hogy milyen is a férfi valójában.
Próbálkozott nálam házas ember, nem néztem le a nőt emiatt. Az illető negyedik felesége volt már, ami ő róla árulkodik, nem a nőkről.
Aki lenézni egy kapcsolat szenvedő alanyát, akit megcsalnak, az nem normális. Biztosan tudom, hogy vannak olyan nők, akik jobbnak, szebbnek, okosabbnak hiszik magukat, pl az exem új nője, akivel mellettem ismerkedett meg. Én jószándékkal hívtam fel, miután a dolgokat megtudtam és szóltam neki, hogy mind a kettőnknek hazudott. A köszönet az volt, hogy később provokálni kezdett, összejöttek és elkezdte hirdetni, hogy ő "nyert" és nekem nem szar egyedül lenni? No comment... :D
Igazán megkérdeztem volna, hogy mégis mit nyert. Nem magától választotta őt a "férfi", hanem akkor szaladt a karjaiba, miután kiraktam magamtól. De örüljön akkor az új kis görényének. :D
Szóval ez is csak egy olyan kérdés, amiben általánosítani nem lehet. Emberfüggő, ki mit gondol. Normális ember nem néz le ismeretlenül senkit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!