Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik csalják a párjukat, gondolnak arra hogy bármikor érheti őket egy baleset, és meghalnak és minden beszélgetés olvasható lesz a házastársnak?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 20. 07:00
2/9 anonim válasza:
Nem tudna hozzáférni, több alkalmazásban/email címen, profilon vannak a dolgaim teljesen egyedi jelszavakkal amiket csak fejben tárolok. Nem csalom egyébként, nem kell félreérteni, csak szeretem ha van magánéletem, illetve kitudja mire kell/fogom használni ezeket még.
3/9 anonim válasza:
Abban az esetben, ha hozzáfér, akkor olvashatja, de akkor már nincs sok jelentősége szerintem, maximum csalódott lesz. Akiket én ismerek és csalják vagy csalták a párjukat, eszükbe sem jut egy ilyen eshetőség. Kb. mindenkinek lehetnek olyan titkai vagy olyan dolgai, amikről nem beszélnek és utána derül ki,de ezen kár gondolkodni.
4/9 anonim válasza:
Szerinted a csalókat érdekli bármi is önmagukon kívül? Ha érdekelné, akkor gerincesen élnének.
5/9 anonim válasza:
Nem egy házas családos ferfi halt már meg pr.stinal pl.(szivinfarkt)
Van ez igy
6/9 anonim válasza:
Csak akkor olvashatod, ha tudod a jelszót és be tudsz lépni, vagy téged jelölt meg ilyen okból
7/9 anonim válasza:
Nem azzal van a gond, hogy egy baleset után elolvassák a levelezést, hiszen manapság jelszóval van védve mindenki telefonja, hanem azzal, hogy mit keresett arrafelé, vagy ki volt az a személy a másik ülésben?
8/9 anonim válasza:
Akik csalják a párjukat,pont az izgatja őket mi fog történi.Leszarja magasról mert a pillanatnyi élvezett az fontosabb neki,olyankor megszűnik minden körülötte.Ego tuning.
9/9 anonim válasza:
Fizikailag nem csalom, beszélgetéseim vannak amikről nem kellene, hogy tudjon. De ezek olyan fiókokban, profilokban amikről ő nem tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!