Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nő létedre miért csalod a férjedet/pasidat?
Hát elég pronyó pasikákkal hozott össze az élet ezek szerint
2022. dec. 17. 19:23
Jo naiv vagy, ha azt hiszed csak a pronyok csalnak
2022. dec. 18. 07:58
Te meg meglehetősen szánalmas, hogy konkrétan validálod a nyomorult pasiknak, hogy nyugodtan megcsalhatnak. Ez a kamu szöveg, hogy jajjj ők máshogy működnek, őket viszi az ösztön... Általában azoknak a szerencsétlen csávóknak a kamu szövege, akik megmaradtak állati szinten, és a f*rkuk irányítja az agyukat. Ha így lenne, akkor a nők sosem csalnának meg senki, de ugyanolyan arányban vannak félrelépések, csak az ilyen önbecsülés nélkül nők, még bólogatnak is, hogy ők megértik. Szerinted a nők nem vágynak újdonságra? Új/szexibb pasira? Ők nem unják a szexet 30 év után? Pontosan ugyanazon mehet át mindkét fél, gerinctelenek minden nemben vannak, de ezt a lealacsonyító baromságot amit itt tolsz, hát kikérem a normális férfiak nevében
2022. dec. 18. 11:01
Egy nonek fontosabbak az erzelmek a szexhez
Es nem azt mondtam minden ferfi, hanem akiknek mukodnek az osztoneik. Csak azok pont nem a normalis ferfiak, hanem akiknel elcsusztak a hormonok
Ez a szomoru valosag ami elol sok no homokba dugja a fejet.
2022. dec. 19. 09:21
54
Én nem dugtam homokba a fejemet! Amikor kiderult, hogy megcsalt, nagyon durván kisemmiztem! Mostanra egy 30 negyzetméteres albérletben nyomorog és szétdolgozza magát azért, hogy azt fizetni tudja, a gyerekei pedig felé sem néznek, mert elmondtam nekik az igazságot, hogy "hát, apának sajnos többet ért egy büdös huszonéves k*rva, mint ti.
De biztos mgérte félreb*sznia.
👏👏👏
2022. dec. 20. 19:58
56/94 A kérdező kommentje:
55. Gratulálok, tönkretetted a gyerekeidet. Csak tudnám, minek szül az ilyen gyereket…
Na álljon már meg a menet b*ssza meg. Talán apukának nem kellett volna félrek*rnia, és nem lett volna probléma. Saját magának tette tönkre az életét. Na nehogy már a megcsalt fél legyen a szemét. Még meg kellett volna alázkodnia a faszi előtt, vagy mi a k*rva élet. El vagytok ti tévedve cicukáim, mindennek van következménye.
2022. dec. 20. 20:27
Mt keett volna mondanom a gyereknek? Hazudjak neki? Hogy apukátok nem fereg?
Majd a kovezkezo felesegenel ketszer is meggondolja, hogy félreb*sszon e! Egyébkent meg, ngem miert nem sajnálsz? Az én eletem? Jah, gkndolom az nem fontos! Csak a felsobbrendu fasziké
2022. dec. 20. 20:38
59/94 A kérdező kommentje:
58. Nagyon rossz hatással van a gyerekre, ha az apukáját leférgezed.
59
Fontosabb volt neki egy k*rva, mint a családja! Ez mi, ha nem féreg???
2022. dec. 20. 20:53
Kapcsolódó kérdések: