Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nő létedre miért csalod a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nő létedre miért csalod a férjedet/pasidat?

Figyelt kérdés
És akarsz ezen a jövőben változtatni?

2022. okt. 4. 18:33
 71/94 anonim ***** válasza:
70%
Az elved alapján akkor ha egy nő qúr félre, akkor pedig az apához kéne a gyerekeknek kerülniük, mert az anya egy féreg? Ne is láthassa a gyerekét se, aki csalt?
2022. dec. 21. 21:54
 72/94 anonim ***** válasza:
35%

Hagyjatok, ez egy idiota no, nem birja feldolgozni hogy okkal csaltak meg. Mondjuk a volt ferje is jo nagy papucs, en ferfi lennek es ezert el merne tiltani a gyerekeket a volt felesegem, fix hogy megadnam a napjat rendesen.

Azon meg hiaba haborodtok fel amit mondtam, akkor is tartom magam hozza hogy az mas ha egy ferfi csal mint ha egy no 😅

2022. dec. 22. 03:01
 73/94 anonim ***** válasza:
41%

72

Miért más?

2022. dec. 22. 03:36
 74/94 anonim ***** válasza:
48%

Hogy mekkora gyökerek vagytok ti emberek aki szídjátok itt ezt a nőt.

Tudjárok mit? Volt ereje elhagyni azt a férrfit, két gyerekkel együtt. Új életet kezdett nagyon jól. Kettő meg, itt kínlódtok, hogy a gyerekek apunak hívják. A qrv..yátokat, hogy ilyen hülyék vagytok! GYEREKEK elfogadják apunak az új pasit. A világ legjobb dolga.

Három pedig az olyan apu aki csal azt végeni? Egyik őtök sem azt kérdezi, hogy egyáltalán megy magától a nyomorék? Nem, nem. Csak véditek. Jó nyomik lehettek ti is lelkileg, emberileg. Pfújj! Szégyeljétek magatokat!

2022. dec. 22. 04:31
 75/94 A kérdező kommentje:

74. Amit fent nevezett nőszemély csinál, ti. hogy a gyerekei előtt mószerolja, féregnek nevezi stb. az apjukat, illetve, hogy az új párját apunak szólíttatja, tételesen szerepel a válóperes könyvekben mint elítélendő tevékenység. Ez a nő nem normális. Szegény gyerekek.

Én is úgy gondolom, hogy a volt férje egyszerűen nem bírta már elviselni ezt a sárkányt, és egy másik nőnél keresett vígasztalást. Nem helyes dolog, de még mindig jobb, mint amit a fent acsarkodó ex feleség csinál.

2022. dec. 22. 06:39
 76/94 anonim ***** válasza:
25%
74. Nagyon sügér vagy. A törvénnyel jössz? Ráadásul ilyen sületelenséggel? Biztos pont ilyen badarság számít a gyerekeknek szerinted? A kicsik ezerszázalék, hogy nem azért hívják úgy mert kötelező hanem mert az apjuknak tekintik. 1. 2 pedig ne vàrd el, de senki más se, hogy egy anya megtudja magyarázni azt, hogy az apa félre kef.lt, semmi baj nincs benne és attól még apa az apa, mert valószínű ha menne a gyerekekhez másként állnának hozzá, de ezt csak Én gondolom, hogy biztos nem megy és ezért fogadták el az apucinak az újjat. Erre miért nem gonolsz? Arra sem gondoltok, hogy valószínűleg kicsik, ergo amikor kinyílt a világ akkor már ott volt az új akit alapból annak szólítottak. Ezek nem egy-két perc alatt történő dolgok. Idő. A gyerek nő. Kicsiből nagyra. Miért kell elítélki egy olyan csajt aki nagyszerűen helytállt? Te, meg ti többiek ilyet nem tennétek, ahogy olvastam. Mély csöndben maradnék a helyetekben miután elnézést kértek ettől a bátor anyukàtól aki helytáll és normális családot teremtett a két gyerekének.
2022. dec. 22. 06:55
 77/94 A kérdező kommentje:

Az nem bátor helytállás, hogy a gyerekeinek azt hazudja, hogy a “féreg” apjuk “elhagyta őket”. Nem őket hagyta el, hanem az anyjukat. És valljuk be, olvasgatva amiket ez a nő ír, egyre nagyobb empátiát érez az olvasó a volt férj iránt.

A szülők közötti konfliktus nem tartozik a gyerekekre. És nincs annál rombolóbb, mint amikor az édesapjukat férgezik, gyalázzák.

Az meg, hogy apunak szólíttatja az új férjet, miközben a gyerekek IGAZI apját férgezi, a gyalázatos kategória.

2022. dec. 22. 07:01
 78/94 anonim ***** válasza:
23%

77, nem igazán normális a hozzáállásod azt látom.

Tegyük fel, Te ilyen helyzetbe kerülnél. Ugyan így állnál hozzá? Csupán kérdem.

Nem voltál még ilyen helyzetben. Talán ne is legyél! Ha mégis bele bonyolódnál egy ilyen szituba kívánom, hogy tudj nyugodt maradni annyira és még csak egy könnyceppet se ejts majd, mert nem szabad. Tök nyugodtan kell elviselni mindenfajta megalázást majd a gyerkeid előtt. Ok?

2022. dec. 22. 07:07
 79/94 A kérdező kommentje:
De, voltam ilyen helyzetben, azért is tettem fel a kérdést. Mégpedig nem is olyan régen. De nem mondtam el mindenféle féregnek a házastársamat, inkább próbáltam megérteni, miért csinálta.
2022. dec. 22. 07:16
 80/94 anonim ***** válasza:
37%

79, az a helyzet nem lehet megérteni úgy sem.

Én is voltam ilyen helyzetben. A srác azt mondta évekkel később azért tette amit tett, mert tudta, hogy örökre együtt maradunk. Kiszúrtam vele, mert repítettem. Nem kapsz normális választ azt az ilyen emberektől. Csalnak, mert olyan típusuak. Elkell horani mindeféle galádnak mert ami nekik normalis másnak nem az. Érted.

A gyerekeknek is azért kell elmondani ezeket, hogy ne úgy nőjenek fel, hogy tök normálisnak tartsák majd azt, hogy ha lesz családjuk, akkor nem baj ha elhagyja őket mert nem ez a norma. Érted Te ezt?

2022. dec. 22. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!