Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nő létedre miért csalod a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nő létedre miért csalod a férjedet/pasidat?

Figyelt kérdés
És akarsz ezen a jövőben változtatni?

2022. okt. 4. 18:33
 41/94 anonim ***** válasza:
0%
Mert gerinctelenek. Kifogásuk persze mindig van. Miért nem lehet előbb szakítani, vagy válni? Azért mert nem szeretik vállalni a felelősséget.
2022. dec. 6. 14:44
 42/94 anonim ***** válasza:
0%
40#, 38 vagyok. Mi?
2022. dec. 6. 15:53
 43/94 anonim ***** válasza:
100%

42, 38

"A titkaidat nem a pároddal beszéled meg hanem mással."

Szerintem ezért nem érted mert azt hiszed valaki titkokról beszélget. De hát nem, nem titkokról, hanem megélhetésről, nézz körül mi van körülötted, nem mindenkinek van biztonsgi tartaléka hogy legfeljebb eltartják. Kell pénzt keresni, ebbe napi 10 óra féltékenység nem fér bele, nem mindenkinek van atombiztos munkahelye, és lakóhelye, vagy bátyjai akik elintéznek helyette mindent. Az emberek kommunikálnak egymással. Tévedés azt feltételezni, hogy titkok miatt beszélnek az emberek egymással. Miért gondolod azt hogy nem vagy annyira izgalmas ember, hogy titkokba beavasson a párod?

2022. dec. 6. 16:02
 44/94 anonim válasza:
33%

"A nők hűségesek! A férfiak azok, akik félfebasznak! Akkor is, ha rendszeresen kapnak otthon enni!"

Ami a saját keresetükből főz nekik a nő?

2022. dec. 6. 18:16
 45/94 anonim ***** válasza:
38,40,42#jelen: miért gondolod azt, hogy nem avat be? Bár valóban van olyan amit direkt nem mond, csak jóval később. Nem zavar, mert őszinték vagyunk teljesen egymással. Nálunk más mérvadó dolgok vannak. ;)
2022. dec. 6. 20:00
 46/94 anonim ***** válasza:
94%

Mi az, hogy csalom??

Nincs is pasim.

2022. dec. 6. 20:27
 47/94 anonim ***** válasza:
82%

Én csak azokat akik csalnak, nem vesznek komolyan, hülyítenek.

Evidens hogy én is csalom akkor nem veszem komolyan és hülyítem.

Ha nincs jobb dolgom ennél, mert normális barátom úgysincs, egyedül meg uncsi.

Én igy vagyok az egésszel, hogy amilyen a mosdó olyan a törölköző.

2022. dec. 7. 17:28
 48/94 anonim ***** válasza:
47%

No vagyok, es szerintem egy ferfinak neha szabad, mashogy mukodnek a ferfi hormonok mint a noi

(En nem csalom a ferjemet de sokan felhaborodtak azon a megfogalmazason hogy "no letedre" es gondoltam ennyit hozzafuzok)

2022. dec. 17. 12:33
 49/94 anonim ***** válasza:
71%
Mármint szerinted néha szabad csalina a faszinak, vagy mi a tosz van?
2022. dec. 17. 13:26
 50/94 anonim ***** válasza:
18%
Igen, es meg is teszik. Ilyenek a ferfi osztonok 🤷‍♀️ legalabbis amelyiknek mukodik
2022. dec. 17. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!